Certified
%
64

Certified

Kijk Certified

Moeite met waar je nou Certified moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A postman's first day takes a terrifying turn when a precocious young girl tells him of her family's horrible tragedy.

Regisseur en acteurs

 • Luke Guidici portait

  Luke Guidici

  Director

 • Thomas Garner portait

  Thomas Garner

  Frank Nuttel

 • Rebecca Spicher portait

  Rebecca Spicher

  Alice

 • Therese Lentz portait

  Therese Lentz

  Mrs. Sappleton

 • Timothy Brennen portait

  Timothy Brennen

  Mr. Sappleton

 • Kevin Allen-Bicknell portait

  Kevin Allen-Bicknell

  Carl Sappleton

Certified

Veel gehoord over Certified en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Certified heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Certified streamen

Wil je Certified, de movie met Thomas Garner , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Certified zelfs gratis kijken.

Certified downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Certified ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Certified er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Certified torrent

Op zoek naar een torrent van Certified? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Certified te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Certified trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Certified. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.