Cesar Chavez
%
64

Cesar Chavez

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cesar Chavez

Moeite met waar je nou Cesar Chavez moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cesar Chavez

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Cesar Chavez draait?

Samenvatting

Michael Peña stars as Cesar Chavez in this inspiring biopic about the renowned labor organizer and civil rights advocate. Directed by Diego Luna, the film traces Chavez's journey from humble farm worker to labor leader and national icon. Through his tireless determination and non-violent methods, Chavez motivated countless Americans to support labor reform. The film offers an intimate look at Chavez's struggle to balance the needs of the labor movement with his responsibilities as a father and husband. Costarring America Ferrara and Rosario Dawson, "Cesar Chavez" honors the remarkable legacy of this important historical figure. (Original Title - Cesar Chavez) - 2013 ANGRY GOD PRODUCTIONS, LLC. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Diego Luna portrait

  Diego Luna

  director

 • John Malkovich portrait

  John Malkovich

  actor

 • John Ortiz portrait

  John Ortiz

  actor

 • Gabriel Mann portrait

  Gabriel Mann

  actor

 • Mark Moses portrait

  Mark Moses

  actor

 • Wes Bentley portrait

  Wes Bentley

  actor

 • Yancey Arias portrait

  Yancey Arias

  actor

 • Jacob Vargas portrait

  Jacob Vargas

  actor

 • Rosario Dawson portrait

  Rosario Dawson

  actor

 • America Ferrera portrait

  America Ferrera

  actor

 • Michael Peña portrait

  Michael Peña

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Cesar Chavez

Benieuwd naar Cesar Chavez? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Cesar Chavez draait.

Cesar Chavez in de bioscoop

Cesar Chavez draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Cesar Chavez.

Cesar Chavez streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Cesar Chavez te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Cesar Chavez een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Cesar Chavez zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Cesar Chavez torrent

Op zoek naar een torrent van Cesar Chavez? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Cesar Chavez zonder zorgen.

Cesar Chavez downloaden

Als Cesar Chavez binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Cesar Chavez trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Cesar Chavez de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.