Cézanne et moi
%
57

Cézanne et moi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cézanne et moi

Moeite met waar je nou Cézanne et moi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cézanne et moi

Samenvatting

De schilder Paul Cézanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Ze delen alles: hun dromen, twijfels en liefdes. Paul was rijk en Emile arm, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid. Terwijl Paul nog altijd op een doorbraak wacht, heeft Emile alles: roem, geld en de perfecte vrouw, de grote liefde van Paul.

Regisseur en acteurs

 • Danièle Thompson portait

  Danièle Thompson

  Director

 • Guillaume Gallienne portait

  Guillaume Gallienne

  Paul Cézanne

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Emile Zola

 • Alice Pol portait

  Alice Pol

  Alexandrine Zola

 • Déborah François portait

  Déborah François

  Hortense Cézanne

 • Sabine Azéma portait

  Sabine Azéma

  Anne-Elisabeth Cézanne

 • Gérard Meylan portait

  Gérard Meylan

  Louis-Auguste Cézanne

 • Isabelle Candelier portait

  Isabelle Candelier

  Emilie Zola ( La mère d'Émile Zola )

 • Freya Mavor portait

  Freya Mavor

  Jeanne

 • Laurent Stocker portait

  Laurent Stocker

  Ambroise Vollard

Trailers

Cézanne et moi

Wil je Cézanne et moi kijken? De movie van Danièle Thompson uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cézanne et moi op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cézanne et moi met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cézanne et moi downloaden

Het downloaden van Cézanne et moi is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cézanne et moi ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cézanne et moi streamen

Het streamen van Cézanne et moi heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cézanne et moi online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cézanne et moi kijkt. Ideaal!

Cézanne et moi torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cézanne et moi. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cézanne et moi trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cézanne et moi voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.