Cézanne et moi
%
57

Cézanne et moi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cézanne et moi

Moeite met waar je nou Cézanne et moi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cézanne et moi

Samenvatting

De schilder Paul Cézanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Ze delen alles: hun dromen, twijfels en liefdes. Paul was rijk en Emile arm, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid. Terwijl Paul nog altijd op een doorbraak wacht, heeft Emile alles: roem, geld en de perfecte vrouw, de grote liefde van Paul.

Regisseur en acteurs

 • Danièle Thompson portait

  Danièle Thompson

  Director

 • Guillaume Gallienne portait

  Guillaume Gallienne

  Paul Cézanne

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Emile Zola

 • Alice Pol portait

  Alice Pol

  Alexandrine Zola

 • Déborah François portait

  Déborah François

  Hortense Cézanne

 • Sabine Azéma portait

  Sabine Azéma

  Anne-Elisabeth Cézanne

 • Gérard Meylan portait

  Gérard Meylan

  Louis-Auguste Cézanne

 • Isabelle Candelier portait

  Isabelle Candelier

  Emilie Zola ( La mère d'Émile Zola )

 • Freya Mavor portait

  Freya Mavor

  Jeanne

 • Laurent Stocker portait

  Laurent Stocker

  Ambroise Vollard

Trailers

Cézanne et moi

Veel gehoord over Cézanne et moi en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cézanne et moi heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cézanne et moi streamen

Wil je Cézanne et moi, de movie met Guillaume Gallienne, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cézanne et moi zelfs gratis kijken.

Cézanne et moi downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cézanne et moi ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cézanne et moi er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cézanne et moi torrent

Op zoek naar een torrent van Cézanne et moi? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cézanne et moi te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cézanne et moi trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cézanne et moi. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.