Chaahat
%
54

Chaahat

Nu kijken

Kijk Chaahat

Moeite met waar je nou Chaahat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chaahat

Samenvatting

Singer Roop wants to care for his ill father and marry his girlfriend but gets caught in a web of jealousy and violence that threatens their future.

Regisseur en acteurs

 • Mahesh Bhatt portait

  Mahesh Bhatt

  Director

 • Shah Rukh Khan portait

  Shah Rukh Khan

  Roop Singh Rathod

 • Pooja Bhatt portait

  Pooja Bhatt

  Pooja

 • Naseeruddin Shah portait

  Naseeruddin Shah

  Ajay Narang

 • Ramya Krishnan portait

  Ramya Krishnan

  Reshma Narang

 • Anupam Kher portait

  Anupam Kher

  Shambunath Singh Rathore

 • Tiku Talsania portait

  Tiku Talsania

  Traffic cop

 • Razak Khan portait

  Razak Khan

  Pooja's Brother

 • Shri Vallabh Vyas portait

  Shri Vallabh Vyas

  Patel

 • Avtar Gill portait

  Avtar Gill

  Pooja's uncle

 • Pankaj Berry portrait

  Pankaj Berry

  Raja

 • Mushtaq Khan portait

  Mushtaq Khan

  Anna

 • Anant Jog portrait

  Anant Jog

  Minister K.K. Singh

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Chaahat

Zin om Chaahat lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chaahat te bekijken voor je op een rijtje.

Chaahat downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chaahat downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chaahat. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chaahat er ook in SD heel goed uit.

Chaahat streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chaahat net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chaahat hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chaahat helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chaahat torrent

Denk je dat je om Chaahat te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chaahat trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chaahat de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.