Chain Camera
%
67

Chain Camera

Kijk Chain Camera

Moeite met waar je nou Chain Camera moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Award-winning director Kirby Dick gave video cameras to 10 students to record their lives at Los Angeles's John Marshall High School with no limitations on what they could shoot. After one week, the cameras were given to 10 new students, and so on, forming a virtual chain letter and a portrait of young America at the turn of the 21st century.

Regisseur en acteurs

  • Kirby Dick portait

    Kirby Dick

    Director

Chain Camera

Chain Camera streamen

Chain Camera streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chain Camera downloaden

Zin om Chain Camera te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chain Camera te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chain Camera torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chain Camera makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chain Camera trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chain Camera jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.