Chalk

Chalk

Kijk Chalk

Moeite met waar je nou Chalk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twee turnsters, de twee vriendinnen Nadia en Bee zijn onafscheidelijk zolang Bee maar de eerste is.

Regisseur en acteurs

 • Martina Amati portait

  Martina Amati

  Director

 • Lillie Buttery portrait

  Lillie Buttery

  Actor

 • Katie Lyons portait

  Katie Lyons

  Actor

 • Nicole Pavier portrait

  Nicole Pavier

  Actor

Chalk

Chalk streamen

Chalk streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chalk downloaden

Zin om Chalk te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chalk te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chalk torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chalk makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chalk trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chalk jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.