Champions
%
50

Champions

Nu kijken

Kijk Champions

Moeite met waar je nou Champions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Champions

Samenvatting

Vince, a charismatic gym owner with no ambition lives with his younger brother Michael, a gorgeous idiot. Their simple life of women and working out is put on hold when the teenage son of Vince is dropped off on their doorstep by Priya, one of his old high school flings.

Regisseur en acteurs

 • Anders Holm portait

  Anders Holm

  Vince

 • Josie Totah portait

  Josie Totah

  Michael

 • Mouzam Makkar portait

  Mouzam Makkar

  Britney

 • Andy Favreau portait

  Andy Favreau

  Matthew

 • Nina Wadia portait

  Nina Wadia

  Lubna

 • Mindy Kaling portait

  Mindy Kaling

  Priya

Champions

Wil je Champions kijken? De movie van Anders Holm uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Champions op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Champions met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Champions downloaden

Het downloaden van Champions is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Champions ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Champions streamen

Het streamen van Champions heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Champions online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Champions kijkt. Ideaal!

Champions torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Champions. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Champions trailer

Bekijk eerst even de trailer van Champions voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.