Chance
%
73

Chance

Kijk Chance

Moeite met waar je nou Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Chance' is a black comedy about how hard it is to find "the one". Mostly told from the point-of-view of a young, sexually aggressive woman, named Chance, whom according to her: "we're all out there looking for true love", which turns out to be a very elusive thing indeed, and Chance is no exception. She's desperately on the prowl for a man, but since she's more mouse than cat, she gets herself into scrape after scrape in her screwball pursuit of love. Surrounded by a bevy of adoring but completely wrong-for-her men (and one dead girl from Manchester, England), Chance has to pick her way through her messy life in order to figure out which guy is "it".

Chance

Wil je Chance kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chance op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chance met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chance downloaden

Het downloaden van Chance is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chance ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chance streamen

Het streamen van Chance heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chance online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chance kijkt. Ideaal!

Chance torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chance. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chance trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chance voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.