Chances Are
%
64

Chances Are

Nu kijken

Kijk Chances Are

Moeite met waar je nou Chances Are moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chances Are

Samenvatting

Corinne Jeffries is een mooie jonge vrouw wiens perfecte leventje in duigen valt wanneer haar man Louie plotseling om het leven komt. Louie krijgt echter een tweede kans, op voorwaarde dat hij terugkomt op aarde als de pasgeboren Alex Finch. 23 jaar later ontmoet hij de dochter van Corinne. Hij wil zijn vroegere vrouw ervan overtuigen dat hij eigenlijk haar overleden man is. En dat is nog niet alles: hij, Louie dus, blijkt de vader te zijn van zijn vriendin Miranda!

Chances Are

Wil je Chances Are kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1989 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chances Are streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chances Are niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chances Are zelfs gratis bekijken.

Chances Are downloaden

Wil je Chances Are ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chances Are overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chances Are torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chances Are is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chances Are trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chances Are de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.