Chances Are
%
64

Chances Are

Nu kijken

Kijk Chances Are

Moeite met waar je nou Chances Are moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chances Are

Samenvatting

Corinne Jeffries is een mooie jonge vrouw wiens perfecte leventje in duigen valt wanneer haar man Louie plotseling om het leven komt. Louie krijgt echter een tweede kans, op voorwaarde dat hij terugkomt op aarde als de pasgeboren Alex Finch. 23 jaar later ontmoet hij de dochter van Corinne. Hij wil zijn vroegere vrouw ervan overtuigen dat hij eigenlijk haar overleden man is. En dat is nog niet alles: hij, Louie dus, blijkt de vader te zijn van zijn vriendin Miranda!

Chances Are

Wil je Chances Are kijken? De movie vanuit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chances Are op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chances Are met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chances Are downloaden

Het downloaden van Chances Are is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chances Are ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chances Are streamen

Het streamen van Chances Are heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chances Are online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chances Are kijkt. Ideaal!

Chances Are torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chances Are. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chances Are trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chances Are voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.