Chandamama
%
69

Chandamama

Kijk Chandamama

Moeite met waar je nou Chandamama moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chandamama (Telugu: చందమామ, English translation: Moon) is a 2007 Telugu movie directed by Krishna Vamsi with Navdeep and Shiva Balaji in the lead roles. Kajal Agarwal, known for playing the lead role in Lakshmi Kalyanam, is paired opposite Navdeep, while Sindhu Menon is playing the female lead opposite Shiva Balaji. The movie is produced by C. Kalyan and S. Vijayanand, the musical score is provided by K. M. Radha Krishnan and the base story by Akula Venkat. The film was released in September 2007. The film was remade under the name A Aa E Ee in Tamil by AVM Productions.

Chandamama

Wil je Chandamama kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chandamama streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chandamama niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chandamama zelfs gratis bekijken.

Chandamama downloaden

Wil je Chandamama ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chandamama overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chandamama torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chandamama is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chandamama trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chandamama de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.