Changing Lanes
%
65

Changing Lanes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Changing Lanes

Moeite met waar je nou Changing Lanes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Changing Lanes

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Changing Lanes draait?

Samenvatting

Late for court, an attorney weaves in and out of traffic. In a different lane, a father whose right to see his children rests on getting to court on time. A minor accident will turn these two strangers into beasts.

Regisseur en acteurs

 • Roger Michell portrait

  Roger Michell

  director

 • John Benjamin Hickey portrait

  John Benjamin Hickey

  actor

 • Kim Staunton portrait

  Kim Staunton

  actor

 • Dylan Baker portrait

  Dylan Baker

  actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • William Hurt portrait

  William Hurt

  actor

 • Sydney Pollack portrait

  Sydney Pollack

  actor

 • Toni Collette portrait

  Toni Collette

  actor

 • Ben Affleck portrait

  Ben Affleck

  actor

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Changing Lanes

Benieuwd naar Changing Lanes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Changing Lanes draait.

Changing Lanes in de bioscoop

Changing Lanes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Changing Lanes.

Changing Lanes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Changing Lanes te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Changing Lanes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Changing Lanes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Changing Lanes torrent

Op zoek naar een torrent van Changing Lanes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Changing Lanes zonder zorgen.

Changing Lanes downloaden

Als Changing Lanes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Changing Lanes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Changing Lanes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.