Changing Lanes
%
65

Changing Lanes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Changing Lanes

Moeite met waar je nou Changing Lanes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Changing Lanes

Samenvatting

Late for court, an attorney weaves in and out of traffic. In a different lane, a father whose right to see his children rests on getting to court on time. A minor accident will turn these two strangers into beasts.

Regisseur en acteurs

 • Roger Michell portrait

  Roger Michell

  director

 • John Benjamin Hickey portrait

  John Benjamin Hickey

  actor

 • Kim Staunton portrait

  Kim Staunton

  actor

 • Dylan Baker portrait

  Dylan Baker

  actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  actor

 • Amanda Peet portrait

  Amanda Peet

  actor

 • William Hurt portrait

  William Hurt

  actor

 • Sydney Pollack portrait

  Sydney Pollack

  actor

 • Toni Collette portrait

  Toni Collette

  actor

 • Ben Affleck portrait

  Ben Affleck

  actor

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  actor

Trailers

Changing Lanes

Veel gehoord over Changing Lanes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Changing Lanes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Changing Lanes streamen

Wil je Changing Lanes, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Changing Lanes zelfs gratis kijken.

Changing Lanes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Changing Lanes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Changing Lanes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Changing Lanes torrent

Op zoek naar een torrent van Changing Lanes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Changing Lanes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Changing Lanes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Changing Lanes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.