Les temps qui changent
%
62

Les temps qui changent

Nu kijken

Kijk Les temps qui changent

Moeite met waar je nou Les temps qui changent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les temps qui changent

Samenvatting

Bouwpromotor Antoine Laveau moet in Tanger een nieuw project begeleiden. Maar hij ontmoet er na dertig jaar ook opnieuw zijn jeugdliefde Cécile. Antoine is nooit getrouwd en er is niet veel nodig om zijn gevoelens voor Cécile weer te doen opflakkeren. Maar Cécile heeft haar eigen leven én een gezin. Ze presenteert een radioprogramma en is getrouwd met de Joods-Marokkaanse dokter Nathan. Het is niet echt een gelukkig huwelijk: Nathan heeft een drankprobleem, is blut en wil verhuizen naar Casablanca. Maar Cécile is toch niet meteen van plan de rustige routine van haar leven op te geven. Terwijl Antoine haar probeert te overtuigen opnieuw voor hem te kiezen, keert ook Céciles zoon Sami vanuit Parijs terug naar Tanger, samen met zijn getormenteerde vriendin Nadia. Zij wil haar tweelingzus Aicha, een vrome moslima, weer ontmoeten, maar die voelt daar niet veel voor. Dat maakt de situatie voor Cécile allemaal nog complexer ...

Regisseur en acteurs

 • André Téchiné portait

  André Téchiné

  Director

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Cécile

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Antoine Lavau

 • Gilbert Melki portait

  Gilbert Melki

  Natan

 • Malik Zidi portait

  Malik Zidi

  Sami

 • Lubna Azabal portait

  Lubna Azabal

  Nadia

 • Tanya Lopert portait

  Tanya Lopert

  Rachel Meyer

 • Nabila Baraka portrait

  Nabila Baraka

  Nabila

 • Idir Elomri portrait

  Idir Elomri

  Saïd

 • Nadem Rachati portrait

  Nadem Rachati

  Bilal

 • Jabir Elomri portrait

  Jabir Elomri

  Saïd

Les temps qui changent

Zin om Les temps qui changent lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Les temps qui changent te bekijken voor je op een rijtje.

Les temps qui changent downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Les temps qui changent downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Les temps qui changent. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Les temps qui changent er ook in SD heel goed uit.

Les temps qui changent streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Les temps qui changent net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Les temps qui changent hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Les temps qui changent helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Les temps qui changent torrent

Denk je dat je om Les temps qui changent te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Les temps qui changent trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Les temps qui changent de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.