Les temps qui changent
%
62

Les temps qui changent

Nu kijken

Kijk Les temps qui changent

Moeite met waar je nou Les temps qui changent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les temps qui changent

Samenvatting

Bouwpromotor Antoine Laveau moet in Tanger een nieuw project begeleiden. Maar hij ontmoet er na dertig jaar ook opnieuw zijn jeugdliefde Cécile. Antoine is nooit getrouwd en er is niet veel nodig om zijn gevoelens voor Cécile weer te doen opflakkeren. Maar Cécile heeft haar eigen leven én een gezin. Ze presenteert een radioprogramma en is getrouwd met de Joods-Marokkaanse dokter Nathan. Het is niet echt een gelukkig huwelijk: Nathan heeft een drankprobleem, is blut en wil verhuizen naar Casablanca. Maar Cécile is toch niet meteen van plan de rustige routine van haar leven op te geven. Terwijl Antoine haar probeert te overtuigen opnieuw voor hem te kiezen, keert ook Céciles zoon Sami vanuit Parijs terug naar Tanger, samen met zijn getormenteerde vriendin Nadia. Zij wil haar tweelingzus Aicha, een vrome moslima, weer ontmoeten, maar die voelt daar niet veel voor. Dat maakt de situatie voor Cécile allemaal nog complexer ...

Regisseur en acteurs

 • André Téchiné portait

  André Téchiné

  Director

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Cécile

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Antoine Lavau

 • Gilbert Melki portait

  Gilbert Melki

  Natan

 • Malik Zidi portait

  Malik Zidi

  Sami

 • Lubna Azabal portait

  Lubna Azabal

  Nadia

 • Tanya Lopert portait

  Tanya Lopert

  Rachel Meyer

 • Nabila Baraka portrait

  Nabila Baraka

  Nabila

 • Idir Elomri portrait

  Idir Elomri

  Saïd

 • Nadem Rachati portrait

  Nadem Rachati

  Bilal

 • Jabir Elomri portrait

  Jabir Elomri

  Saïd

Les temps qui changent

Les temps qui changent streamen

Les temps qui changent streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Les temps qui changent downloaden

Zin om Les temps qui changent te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Les temps qui changent te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Les temps qui changent torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Les temps qui changent makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Les temps qui changent trailer

Wil je er zeker van zijn dat Les temps qui changent jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.