Les temps qui changent
%
62

Les temps qui changent

Nu kijken

Kijk Les temps qui changent

Moeite met waar je nou Les temps qui changent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les temps qui changent

Samenvatting

Bouwpromotor Antoine Laveau moet in Tanger een nieuw project begeleiden. Maar hij ontmoet er na dertig jaar ook opnieuw zijn jeugdliefde Cécile. Antoine is nooit getrouwd en er is niet veel nodig om zijn gevoelens voor Cécile weer te doen opflakkeren. Maar Cécile heeft haar eigen leven én een gezin. Ze presenteert een radioprogramma en is getrouwd met de Joods-Marokkaanse dokter Nathan. Het is niet echt een gelukkig huwelijk: Nathan heeft een drankprobleem, is blut en wil verhuizen naar Casablanca. Maar Cécile is toch niet meteen van plan de rustige routine van haar leven op te geven. Terwijl Antoine haar probeert te overtuigen opnieuw voor hem te kiezen, keert ook Céciles zoon Sami vanuit Parijs terug naar Tanger, samen met zijn getormenteerde vriendin Nadia. Zij wil haar tweelingzus Aicha, een vrome moslima, weer ontmoeten, maar die voelt daar niet veel voor. Dat maakt de situatie voor Cécile allemaal nog complexer ...

Regisseur en acteurs

 • André Téchiné portait

  André Téchiné

  Director

 • Catherine Deneuve portait

  Catherine Deneuve

  Cécile

 • Gérard Depardieu portait

  Gérard Depardieu

  Antoine Lavau

 • Gilbert Melki portait

  Gilbert Melki

  Natan

 • Malik Zidi portait

  Malik Zidi

  Sami

 • Lubna Azabal portait

  Lubna Azabal

  Nadia

 • Tanya Lopert portait

  Tanya Lopert

  Rachel Meyer

 • Nabila Baraka portrait

  Nabila Baraka

  Nabila

 • Idir Elomri portrait

  Idir Elomri

  Saïd

 • Nadem Rachati portrait

  Nadem Rachati

  Bilal

 • Jabir Elomri portrait

  Jabir Elomri

  Saïd

Les temps qui changent

Benieuwd naar Les temps qui changent? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Les temps qui changent kunt bekijken.

Les temps qui changent streamen

Wil je Les temps qui changent streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Les temps qui changent gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Les temps qui changent downloaden

movies als Les temps qui changent kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Les temps qui changent. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Les temps qui changent. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Les temps qui changent torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Les temps qui changent te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Les temps qui changent trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Les temps qui changent je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!