Chapter 27
%
57

Chapter 27

Bekijk de trailer

Kijk Chapter 27

Moeite met waar je nou Chapter 27 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The movie takes place in the three days leading up to Lennon's murder and is intended to be an exploration of Chapman's psyche, without putting substantial emphasis on the murder. The title "Chapter 27" suggests a continuation of J.D. Salinger's novel The Catcher in the Rye, which has 26 chapters, and which Chapman was carrying when he shot Lennon. Chapman was obsessed with the book, to the point

Regisseur en acteurs

 • J.P. Schaefer portrait

  J.P. Schaefer

  Director

 • Lindsay Lohan portait

  Lindsay Lohan

  Nancy Pitman

 • Jared Leto portait

  Jared Leto

  Mark David Chapman

 • Mark Lindsay Chapman portait

  Mark Lindsay Chapman

  John Lennon

 • Mariko Takai portait

  Mariko Takai

  Yoko Ono

 • Ursula Abbott portait

  Ursula Abbott

  Jeri

 • Michael Sirow portait

  Michael Sirow

  Joseph

 • Kate Higgins portait

  Kate Higgins

  Gloria

Trailers

Chapter 27

Wil je Chapter 27 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chapter 27 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chapter 27 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chapter 27 zelfs gratis bekijken.

Chapter 27 downloaden

Wil je Chapter 27 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chapter 27 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chapter 27 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chapter 27 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chapter 27 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chapter 27 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.