Charlie de magische mini
%
49

Charlie de magische mini

Nu kijken

Kijk Charlie de magische mini

Moeite met waar je nou Charlie de magische mini moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlie de magische mini

Samenvatting

De elfjarige wees Felix mist zijn broer Charlie, die hem zes jaar geleden bij zijn adoptie-ouders de Blixts heeft achtergelaten. Van oude onderdelen heeft Felix stiekem een "auto" in elkaar gezet. Als hij de auto aansluit op zijn laptop komt het voertuig ineens tot leven. Vanaf dat moment heeft de auto, door Felix gedoopt tot Charlie II, een onverzadigbare drang tot het zien van de wereld. Om dit waar te kunnen maken belooft Charlie II Felix te helpen zijn broer te zoeken.

Regisseur en acteurs

 • Michael Karen portrait

  Michael Karen

  Director

 • Nikita Wokurka portrait

  Nikita Wokurka

  Felix Bender

 • Henny Reents portrait

  Henny Reents

  Anna Dixon

 • Barnaby Metschurat portait

  Barnaby Metschurat

  Charlie Bender

 • Christoph Maria Herbst portait

  Christoph Maria Herbst

  Charlie 2 (voice)

 • Heinrich Schafmeister portait

  Heinrich Schafmeister

  Felix' Pflegevater Blixt

 • Tim Seyfi portait

  Tim Seyfi

  Dixons Handlanger Plotz

 • Thomas Fritsch portait

  Thomas Fritsch

  Rasmus

 • Robert Jarczyk portrait

  Robert Jarczyk

  Spieler Bodo

Charlie de magische mini

Wil je Charlie de magische mini kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2006 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Charlie de magische mini streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Charlie de magische mini niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Charlie de magische mini zelfs gratis bekijken.

Charlie de magische mini downloaden

Wil je Charlie de magische mini ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Charlie de magische mini overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Charlie de magische mini torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Charlie de magische mini is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Charlie de magische mini trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Charlie de magische mini de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.