Charlie de magische mini
%
49

Charlie de magische mini

Nu kijken

Kijk Charlie de magische mini

Moeite met waar je nou Charlie de magische mini moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlie de magische mini

Samenvatting

De elfjarige wees Felix mist zijn broer Charlie, die hem zes jaar geleden bij zijn adoptie-ouders de Blixts heeft achtergelaten. Van oude onderdelen heeft Felix stiekem een "auto" in elkaar gezet. Als hij de auto aansluit op zijn laptop komt het voertuig ineens tot leven. Vanaf dat moment heeft de auto, door Felix gedoopt tot Charlie II, een onverzadigbare drang tot het zien van de wereld. Om dit waar te kunnen maken belooft Charlie II Felix te helpen zijn broer te zoeken.

Regisseur en acteurs

 • Michael Karen portrait

  Michael Karen

  Director

 • Nikita Wokurka portrait

  Nikita Wokurka

  Felix Bender

 • Henny Reents portrait

  Henny Reents

  Anna Dixon

 • Barnaby Metschurat portait

  Barnaby Metschurat

  Charlie Bender

 • Christoph Maria Herbst portait

  Christoph Maria Herbst

  Charlie 2 (voice)

 • Heinrich Schafmeister portait

  Heinrich Schafmeister

  Felix' Pflegevater Blixt

 • Tim Seyfi portait

  Tim Seyfi

  Dixons Handlanger Plotz

 • Thomas Fritsch portait

  Thomas Fritsch

  Rasmus

 • Robert Jarczyk portrait

  Robert Jarczyk

  Spieler Bodo

Charlie de magische mini

Wil je Charlie de magische mini kijken? De movie van Michael Karen uit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Charlie de magische mini op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Charlie de magische mini met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Charlie de magische mini downloaden

Het downloaden van Charlie de magische mini is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Charlie de magische mini ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Charlie de magische mini streamen

Het streamen van Charlie de magische mini heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Charlie de magische mini online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Charlie de magische mini kijkt. Ideaal!

Charlie de magische mini torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Charlie de magische mini. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Charlie de magische mini trailer

Bekijk eerst even de trailer van Charlie de magische mini voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.