Charlie Valentine
%
55

Charlie Valentine

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Charlie Valentine

Moeite met waar je nou Charlie Valentine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlie Valentine

Samenvatting

Charlie (Raymond J. Barry) is een crimineel die nog één grote slag wil slaan. Wanneer zijn "perfecte" misdaad slecht afloopt vlucht hij naar Los Angeles om te schuilen bij zijn vervreemde zoon, Danny (Michael Weatherly). Wat volgt is een openbaring van de ware aard van een aantal karakters.

Regisseur en acteurs

 • Jesse V. Johnson portait

  Jesse V. Johnson

  Director

 • Raymond J. Barry portait

  Raymond J. Barry

  Charlie Valentine

 • Michael Weatherly portait

  Michael Weatherly

  Danny Valentine

 • James Russo portait

  James Russo

  Rocco

 • Tom Berenger portait

  Tom Berenger

  Becker

 • Keith David portait

  Keith David

  Sal

 • Jerry Trimble portait

  Jerry Trimble

  Mickey

 • Matthias Hues portait

  Matthias Hues

  Victor

 • Dominiquie Vandenberg portait

  Dominiquie Vandenberg

  Dom

 • Robert Blanche portait

  Robert Blanche

  Wiseass

Trailers

Charlie Valentine

Veel gehoord over Charlie Valentine en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Charlie Valentine heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Charlie Valentine streamen

Wil je Charlie Valentine, de movie met Raymond J. Barry, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Charlie Valentine zelfs gratis kijken.

Charlie Valentine downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Charlie Valentine ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Charlie Valentine er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Charlie Valentine torrent

Op zoek naar een torrent van Charlie Valentine? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Charlie Valentine te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Charlie Valentine trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Charlie Valentine. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.