Charlie Valentine
%
55

Charlie Valentine

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Charlie Valentine

Moeite met waar je nou Charlie Valentine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlie Valentine

Samenvatting

Charlie (Raymond J. Barry) is een crimineel die nog één grote slag wil slaan. Wanneer zijn "perfecte" misdaad slecht afloopt vlucht hij naar Los Angeles om te schuilen bij zijn vervreemde zoon, Danny (Michael Weatherly). Wat volgt is een openbaring van de ware aard van een aantal karakters.

Regisseur en acteurs

 • Jesse V. Johnson portait

  Jesse V. Johnson

  Director

 • Raymond J. Barry portait

  Raymond J. Barry

  Charlie Valentine

 • Michael Weatherly portait

  Michael Weatherly

  Danny Valentine

 • James Russo portait

  James Russo

  Rocco

 • Tom Berenger portait

  Tom Berenger

  Becker

 • Keith David portait

  Keith David

  Sal

 • Jerry Trimble portait

  Jerry Trimble

  Mickey

 • Matthias Hues portait

  Matthias Hues

  Victor

 • Dominiquie Vandenberg portait

  Dominiquie Vandenberg

  Dom

 • Robert Blanche portait

  Robert Blanche

  Wiseass

Trailers

Charlie Valentine

Wil je Charlie Valentine kijken? De movie van Jesse V. Johnson uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Charlie Valentine op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Charlie Valentine met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Charlie Valentine downloaden

Het downloaden van Charlie Valentine is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Charlie Valentine ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Charlie Valentine streamen

Het streamen van Charlie Valentine heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Charlie Valentine online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Charlie Valentine kijkt. Ideaal!

Charlie Valentine torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Charlie Valentine. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Charlie Valentine trailer

Bekijk eerst even de trailer van Charlie Valentine voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.