Charlie Valentine
%
55

Charlie Valentine

Bekijk de trailer

Kijk Charlie Valentine

Moeite met waar je nou Charlie Valentine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Charlie (Raymond J. Barry) is een crimineel die nog één grote slag wil slaan. Wanneer zijn "perfecte" misdaad slecht afloopt vlucht hij naar Los Angeles om te schuilen bij zijn vervreemde zoon, Danny (Michael Weatherly). Wat volgt is een openbaring van de ware aard van een aantal karakters.

Regisseur en acteurs

 • Jesse V. Johnson portait

  Jesse V. Johnson

  Director

 • Raymond J. Barry portait

  Raymond J. Barry

  Charlie Valentine

 • Michael Weatherly portait

  Michael Weatherly

  Danny Valentine

 • James Russo portait

  James Russo

  Rocco

 • Tom Berenger portait

  Tom Berenger

  Becker

 • Keith David portait

  Keith David

  Sal

 • Jerry Trimble portait

  Jerry Trimble

  Mickey

 • Matthias Hues portait

  Matthias Hues

  Victor

 • Dominiquie Vandenberg portait

  Dominiquie Vandenberg

  Dom

 • Robert Blanche portait

  Robert Blanche

  Wiseass

Trailers

Charlie Valentine

Zin om Charlie Valentine lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Charlie Valentine te bekijken voor je op een rijtje.

Charlie Valentine downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Charlie Valentine downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Charlie Valentine. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Charlie Valentine er ook in SD heel goed uit.

Charlie Valentine streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Charlie Valentine net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Charlie Valentine hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Charlie Valentine helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Charlie Valentine torrent

Denk je dat je om Charlie Valentine te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Charlie Valentine trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Charlie Valentine de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.