Charlie Valentine
%
55

Charlie Valentine

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Charlie Valentine

Moeite met waar je nou Charlie Valentine moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlie Valentine

Samenvatting

Charlie (Raymond J. Barry) is een crimineel die nog één grote slag wil slaan. Wanneer zijn "perfecte" misdaad slecht afloopt vlucht hij naar Los Angeles om te schuilen bij zijn vervreemde zoon, Danny (Michael Weatherly). Wat volgt is een openbaring van de ware aard van een aantal karakters.

Regisseur en acteurs

 • Jesse V. Johnson portait

  Jesse V. Johnson

  Director

 • Raymond J. Barry portait

  Raymond J. Barry

  Charlie Valentine

 • Michael Weatherly portait

  Michael Weatherly

  Danny Valentine

 • James Russo portait

  James Russo

  Rocco

 • Tom Berenger portait

  Tom Berenger

  Becker

 • Keith David portait

  Keith David

  Sal

 • Jerry Trimble portait

  Jerry Trimble

  Mickey

 • Matthias Hues portait

  Matthias Hues

  Victor

 • Dominiquie Vandenberg portait

  Dominiquie Vandenberg

  Dom

 • Robert Blanche portait

  Robert Blanche

  Wiseass

Trailers

Charlie Valentine

Wil je Charlie Valentine kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Charlie Valentine streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Charlie Valentine niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Charlie Valentine zelfs gratis bekijken.

Charlie Valentine downloaden

Wil je Charlie Valentine ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Charlie Valentine overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Charlie Valentine torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Charlie Valentine is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Charlie Valentine trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Charlie Valentine de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.