Charlie's Angels

Charlie's Angels

Bekijk de trailer

Kijk Charlie's Angels

Moeite met waar je nou Charlie's Angels moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 14-11-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie's Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Regisseur en acteurs

  • Elizabeth Banks portait

    Elizabeth Banks

    Director

Trailers

Charlie's Angels

Benieuwd naar Charlie's Angels? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Charlie's Angels kunt bekijken.

Charlie's Angels streamen

Wil je Charlie's Angels streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Charlie's Angels gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Charlie's Angels downloaden

movies als Charlie's Angels kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Charlie's Angels. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Charlie's Angels. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Charlie's Angels torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Charlie's Angels te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Charlie's Angels trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Charlie's Angels je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!