Charlies Country
%
72

Charlies Country

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Charlies Country

Moeite met waar je nou Charlies Country moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlies Country

Samenvatting

Charlie woont in een afgelegen Aboriginalgemeenschap in het noorden van Australië (Arnhem Land). Naarmate de regering haar controle over de traditionele levenswijze van de gemeenschap opvoert, raakt Charlie zichzelf kwijt tussen de twee culturen. Steeds vaker botst hij met de politie en wanneer zijn geweer, zijn splinternieuwe, handgemaakte speer én de jeep van zijn beste vriend geconfisceerd worden, is de maat vol. Charlie trekt in zijn eentje de wildernis in om er te gaan leven op de oude manier. Maar het leven is veranderd sinds de tijd van zijn voorouders. Charlie wordt ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Darwin. Vanaf dat moment gaat alles bergafwaarts. Hij maakt kennis met een groep dakloze Aboriginals en belandt uiteindelijk zelfs in de gevangenis. En toch zorgen deze gebeurtenissen ervoor dat hij wijzer en een beetje gelukkiger terugkeert naar zijn oorspronkelijke gemeenschap.

Regisseur en acteurs

 • Rolf de Heer portrait

  Rolf de Heer

  Director

 • David Gulpilil portrait

  David Gulpilil

  Actor

 • Peter Djigirr portrait

  Peter Djigirr

  Actor

 • Luke Ford portrait

  Luke Ford

  Actor

 • Peter Minygululu portrait

  Peter Minygululu

  Actor

 • Jennifer Budukpuduk Gaykamangu portrait

  Jennifer Budukpuduk Gaykamangu

  Actor

Trailers

Charlies Country

Veel gehoord over Charlies Country en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Charlies Country heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Charlies Country streamen

Wil je Charlies Country, de movie met David Gulpilil, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Charlies Country zelfs gratis kijken.

Charlies Country downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Charlies Country ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Charlies Country er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Charlies Country torrent

Op zoek naar een torrent van Charlies Country? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Charlies Country te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Charlies Country trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Charlies Country. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.