Charlies Country
%
72

Charlies Country

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Charlies Country

Moeite met waar je nou Charlies Country moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlies Country

Samenvatting

Charlie woont in een afgelegen Aboriginalgemeenschap in het noorden van Australië (Arnhem Land). Naarmate de regering haar controle over de traditionele levenswijze van de gemeenschap opvoert, raakt Charlie zichzelf kwijt tussen de twee culturen. Steeds vaker botst hij met de politie en wanneer zijn geweer, zijn splinternieuwe, handgemaakte speer én de jeep van zijn beste vriend geconfisceerd worden, is de maat vol. Charlie trekt in zijn eentje de wildernis in om er te gaan leven op de oude manier. Maar het leven is veranderd sinds de tijd van zijn voorouders. Charlie wordt ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Darwin. Vanaf dat moment gaat alles bergafwaarts. Hij maakt kennis met een groep dakloze Aboriginals en belandt uiteindelijk zelfs in de gevangenis. En toch zorgen deze gebeurtenissen ervoor dat hij wijzer en een beetje gelukkiger terugkeert naar zijn oorspronkelijke gemeenschap.

Regisseur en acteurs

 • Rolf de Heer portrait

  Rolf de Heer

  Director

 • David Gulpilil portrait

  David Gulpilil

  Actor

 • Peter Djigirr portrait

  Peter Djigirr

  Actor

 • Luke Ford portrait

  Luke Ford

  Actor

 • Peter Minygululu portrait

  Peter Minygululu

  Actor

 • Jennifer Budukpuduk Gaykamangu portrait

  Jennifer Budukpuduk Gaykamangu

  Actor

Trailers

Charlies Country

Wil je Charlies Country kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Charlies Country streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Charlies Country niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Charlies Country zelfs gratis bekijken.

Charlies Country downloaden

Wil je Charlies Country ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Charlies Country overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Charlies Country torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Charlies Country is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Charlies Country trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Charlies Country de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.