Charlotte
%
72

Charlotte

Nu kijken

Kijk Charlotte

Moeite met waar je nou Charlotte moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlotte

Samenvatting

All thanks to the special ability that he developed, Yu was able to cheat his way into a very prestigious high school. With his power, he thought nothing was going to stand in his way until he met a mysterious girl named Nao Tomori and other students with special abilities just like him. It was the beginning to a new life.

Regisseur en acteurs

 • Yoshiyuki Asai portrait

  Yoshiyuki Asai

  Director

 • Kouki Uchiyama portait

  Kouki Uchiyama

  Yu Otosaka (voice)

 • Ayane Sakura portait

  Ayane Sakura

  Noa Tomori (voice)

 • Takahiro Mizushima portait

  Takahiro Mizushima

  Jojiro Takajo (voice)

 • Maaya Uchida portait

  Maaya Uchida

  Yusa / Misa Nishimori (voice)

 • Momo Asakura portait

  Momo Asakura

  Ayumi Otosaka (voice)

Charlotte

Charlotte streamen

Charlotte streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Charlotte downloaden

Zin om Charlotte te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Charlotte te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Charlotte torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Charlotte makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Charlotte trailer

Wil je er zeker van zijn dat Charlotte jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.