Charlotte
%
72

Charlotte

Nu kijken

Kijk Charlotte

Moeite met waar je nou Charlotte moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlotte

Samenvatting

All thanks to the special ability that he developed, Yu was able to cheat his way into a very prestigious high school. With his power, he thought nothing was going to stand in his way until he met a mysterious girl named Nao Tomori and other students with special abilities just like him. It was the beginning to a new life.

Regisseur en acteurs

 • Yoshiyuki Asai portrait

  Yoshiyuki Asai

  Director

 • Kouki Uchiyama portait

  Kouki Uchiyama

  Yu Otosaka (voice)

 • Ayane Sakura portait

  Ayane Sakura

  Noa Tomori (voice)

 • Takahiro Mizushima portait

  Takahiro Mizushima

  Jojiro Takajo (voice)

 • Maaya Uchida portait

  Maaya Uchida

  Yusa / Misa Nishimori (voice)

 • Momo Asakura portait

  Momo Asakura

  Ayumi Otosaka (voice)

Charlotte

Zin om Charlotte lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Charlotte te bekijken voor je op een rijtje.

Charlotte downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Charlotte downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Charlotte. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Charlotte er ook in SD heel goed uit.

Charlotte streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Charlotte net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Charlotte hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Charlotte helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Charlotte torrent

Denk je dat je om Charlotte te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Charlotte trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Charlotte de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.