Charlotte
%
72

Charlotte

Nu kijken

Kijk Charlotte

Moeite met waar je nou Charlotte moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charlotte

Samenvatting

All thanks to the special ability that he developed, Yu was able to cheat his way into a very prestigious high school. With his power, he thought nothing was going to stand in his way until he met a mysterious girl named Nao Tomori and other students with special abilities just like him. It was the beginning to a new life.

Regisseur en acteurs

 • Yoshiyuki Asai portrait

  Yoshiyuki Asai

  Director

 • Kouki Uchiyama portait

  Kouki Uchiyama

  Yu Otosaka (voice)

 • Ayane Sakura portait

  Ayane Sakura

  Noa Tomori (voice)

 • Takahiro Mizushima portait

  Takahiro Mizushima

  Jojiro Takajo (voice)

 • Maaya Uchida portait

  Maaya Uchida

  Yusa / Misa Nishimori (voice)

 • Momo Asakura portait

  Momo Asakura

  Ayumi Otosaka (voice)

Charlotte

Veel gehoord over Charlotte en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Charlotte heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Charlotte streamen

Wil je Charlotte, de movie met Kouki Uchiyama, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Charlotte zelfs gratis kijken.

Charlotte downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Charlotte ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Charlotte er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Charlotte torrent

Op zoek naar een torrent van Charlotte? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Charlotte te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Charlotte trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Charlotte. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.