Charming
%
83

Charming

Nu kijken

Kijk Charming

Moeite met waar je nou Charming moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charming

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

We weten allemaal hoe sprookjes eindigen. Assepoester trouwt met Prins Charming. Sneeuwwitje trouwt met… wacht eens even… Prins Charming. En Doornroosje trouwt met… wow, dit wordt ongemakkelijk… Prins Charming! Als kind werd Prins Philippe (Prins Charming) vervloekt met een onweerstaanbare charme, waardoor elk meisje in het Koninkrijk op slag verliefd op hem wordt. Om de vloek te verbreken, vertrekt hij op een missie om zijn ware liefde te vinden. Hij gaat het avontuur aan samen met dief "Lennie". Maar wat hij niet weet, is dat Lennie eigenlijk Lena is, de enige vrouw in het land die immuun is voor zijn charmes...

Charming

Charming streamen

Charming streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Charming downloaden

Zin om Charming te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Charming te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Charming torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Charming makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Charming trailer

Wil je er zeker van zijn dat Charming jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.