Chase
%
53

Chase

Kijk Chase

Moeite met waar je nou Chase moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A big-city lawyer (Jennifer O'Neill) returns to her small hometown after her father's death to resume his practice. There she is called upon to defend a migrant worker who has been accused of murder.

Regisseur en acteurs

 • Rod Holcomb portait

  Rod Holcomb

  Director

 • Jennifer O'Neill portait

  Jennifer O'Neill

  Sandy Albright

 • Michael Parks portait

  Michael Parks

  Larry Butler

 • Robert S. Woods portrait

  Robert S. Woods

  Sheriff Dean Hartley

 • Terence Knox portait

  Terence Knox

  Craig Phalen

 • John Philbin portait

  John Philbin

  Bobby

 • Kathleen York portait

  Kathleen York

  Darlene

 • J.E. Freeman portait

  J.E. Freeman

  Dixon

 • Cooper Huckabee portait

  Cooper Huckabee

  Coy

 • Richard Farnsworth portait

  Richard Farnsworth

  Judge Grand Pettitt

Chase

Op zoek naar Chase? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chase streamen

Het streamen van movies als Chase heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Chase waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chase dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chase downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Chase te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chase torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chase trailer

Weet je nog niet zeker of Chase jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.