Chasing Amy
%
73

Chasing Amy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chasing Amy

Moeite met waar je nou Chasing Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chasing Amy

Samenvatting

Holden (Ben Affleck, Pearl Harbor) en Banky (Jason Lee, My Name is Earl) zijn behalve beste vrienden ook striptekenaars. Waneer Holden verliefd wordt op de lesbische Alyssa (Joey Lauren Adams, Big Daddy) begrijpt Banky niets meer van zijn vriend en wordt jaloers op de hechte band die Holden met Alyssa krijgt.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  director

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  actor

 • Jason Mewes portrait

  Jason Mewes

  actor

 • Dwight Ewell portrait

  Dwight Ewell

  actor

 • Jason Lee portrait

  Jason Lee

  actor

 • Joey Lauren Adams portrait

  Joey Lauren Adams

  actor

 • Ben Affleck portrait

  Ben Affleck

  actor

Trailers

Chasing Amy

Veel gehoord over Chasing Amy en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Chasing Amy heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Chasing Amy streamen

Wil je Chasing Amy, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Chasing Amy zelfs gratis kijken.

Chasing Amy downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Chasing Amy ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Chasing Amy er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Chasing Amy torrent

Op zoek naar een torrent van Chasing Amy? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Chasing Amy te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Chasing Amy trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Chasing Amy. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.