Chasing Amy
%
73

Chasing Amy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chasing Amy

Moeite met waar je nou Chasing Amy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chasing Amy

Samenvatting

Holden (Ben Affleck, Pearl Harbor) en Banky (Jason Lee, My Name is Earl) zijn behalve beste vrienden ook striptekenaars. Waneer Holden verliefd wordt op de lesbische Alyssa (Joey Lauren Adams, Big Daddy) begrijpt Banky niets meer van zijn vriend en wordt jaloers op de hechte band die Holden met Alyssa krijgt.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  director

 • Kevin Smith portrait

  Kevin Smith

  actor

 • Jason Mewes portrait

  Jason Mewes

  actor

 • Dwight Ewell portrait

  Dwight Ewell

  actor

 • Jason Lee portrait

  Jason Lee

  actor

 • Joey Lauren Adams portrait

  Joey Lauren Adams

  actor

 • Ben Affleck portrait

  Ben Affleck

  actor

Trailers

Chasing Amy

Zin om Chasing Amy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chasing Amy te bekijken voor je op een rijtje.

Chasing Amy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chasing Amy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chasing Amy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chasing Amy er ook in SD heel goed uit.

Chasing Amy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chasing Amy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chasing Amy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chasing Amy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chasing Amy torrent

Denk je dat je om Chasing Amy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chasing Amy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chasing Amy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.