Chasing Trane
%
70

Chasing Trane

Nu kijken

Kijk Chasing Trane

Moeite met waar je nou Chasing Trane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chasing Trane

Samenvatting

Door middel van interviews, inzichten en archiefbeelden laat deze documentaire zien hoe historische gebeurtenissen de muziek van John Coltrane hebben beïnvloed.

Regisseur en acteurs

 • John Scheinfeld portrait

  John Scheinfeld

  Director

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  John Coltrane (voice)

 • Common portait

  Common

  Himself

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself

 • Carlos Santana portait

  Carlos Santana

  Himself

 • John Densmore portait

  John Densmore

  Himself

 • Wynton Marsalis portait

  Wynton Marsalis

  Himself

 • Cornel West portait

  Cornel West

  Himself

 • Wayne Shorter portrait

  Wayne Shorter

  Himself

 • Sonny Rollins portrait

  Sonny Rollins

  Himself

Chasing Trane

Benieuwd naar Chasing Trane? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Chasing Trane kunt bekijken.

Chasing Trane streamen

Wil je Chasing Trane streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Chasing Trane gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Chasing Trane downloaden

movies als Chasing Trane kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Chasing Trane. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chasing Trane. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Chasing Trane torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Chasing Trane te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Chasing Trane trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Chasing Trane je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!