Chasing Trane
%
70

Chasing Trane

Nu kijken

Kijk Chasing Trane

Moeite met waar je nou Chasing Trane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chasing Trane

Samenvatting

Door middel van interviews, inzichten en archiefbeelden laat deze documentaire zien hoe historische gebeurtenissen de muziek van John Coltrane hebben beïnvloed.

Regisseur en acteurs

 • John Scheinfeld portrait

  John Scheinfeld

  Director

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  John Coltrane (voice)

 • Common portait

  Common

  Himself

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself

 • Carlos Santana portait

  Carlos Santana

  Himself

 • John Densmore portait

  John Densmore

  Himself

 • Wynton Marsalis portait

  Wynton Marsalis

  Himself

 • Cornel West portait

  Cornel West

  Himself

 • Wayne Shorter portrait

  Wayne Shorter

  Himself

 • Sonny Rollins portrait

  Sonny Rollins

  Himself

Chasing Trane

Wil je Chasing Trane kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chasing Trane streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chasing Trane niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chasing Trane zelfs gratis bekijken.

Chasing Trane downloaden

Wil je Chasing Trane ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chasing Trane overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chasing Trane torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chasing Trane is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chasing Trane trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chasing Trane de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.