Chasing Trane
%
70

Chasing Trane

Nu kijken

Kijk Chasing Trane

Moeite met waar je nou Chasing Trane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chasing Trane

Samenvatting

Door middel van interviews, inzichten en archiefbeelden laat deze documentaire zien hoe historische gebeurtenissen de muziek van John Coltrane hebben beïnvloed.

Regisseur en acteurs

 • John Scheinfeld portrait

  John Scheinfeld

  Director

 • Denzel Washington portait

  Denzel Washington

  John Coltrane (voice)

 • Common portait

  Common

  Himself

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself

 • Carlos Santana portait

  Carlos Santana

  Himself

 • John Densmore portait

  John Densmore

  Himself

 • Wynton Marsalis portait

  Wynton Marsalis

  Himself

 • Cornel West portait

  Cornel West

  Himself

 • Wayne Shorter portrait

  Wayne Shorter

  Himself

 • Sonny Rollins portrait

  Sonny Rollins

  Himself

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Chasing Trane

Op zoek naar Chasing Trane? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chasing Trane streamen

Het streamen van movies als Chasing Trane heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Chasing Trane waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chasing Trane dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chasing Trane downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Chasing Trane te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chasing Trane torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chasing Trane trailer

Weet je nog niet zeker of Chasing Trane jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.