Chatô, O Rei do Brasil
%
62

Chatô, O Rei do Brasil

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chatô, O Rei do Brasil

Moeite met waar je nou Chatô, O Rei do Brasil moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chatô, O Rei do Brasil

Samenvatting

The romanticized life of media mogul Assis Chateaubriand depicts him as the star of a televised trial, where his passions and achievements are judged.

Regisseur en acteurs

 • Guilherme Fontes portait

  Guilherme Fontes

  Director

 • Marco Ricca portait

  Marco Ricca

  Assis Chateaubriand

 • Paulo Betti portait

  Paulo Betti

  Getúlio Vargas

 • Andréa Beltrão portait

  Andréa Beltrão

  Vivi Sampaio

 • Gabriel Braga Nunes portait

  Gabriel Braga Nunes

  Rosemberg

 • Leandra Leal portait

  Leandra Leal

  Lola

 • Letícia Sabatella portait

  Letícia Sabatella

  Maria Eudóxia

Trailers

Chatô, O Rei do Brasil

Wil je Chatô, O Rei do Brasil kijken? De movie van Guilherme Fontes uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chatô, O Rei do Brasil op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chatô, O Rei do Brasil met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chatô, O Rei do Brasil downloaden

Het downloaden van Chatô, O Rei do Brasil is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chatô, O Rei do Brasil ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chatô, O Rei do Brasil streamen

Het streamen van Chatô, O Rei do Brasil heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chatô, O Rei do Brasil online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chatô, O Rei do Brasil kijkt. Ideaal!

Chatô, O Rei do Brasil torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chatô, O Rei do Brasil. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chatô, O Rei do Brasil trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chatô, O Rei do Brasil voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.