Cheaper by the Dozen
%
58

Cheaper by the Dozen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cheaper by the Dozen

Moeite met waar je nou Cheaper by the Dozen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cheaper by the Dozen

Samenvatting

Tom en Kate wonen met hun twaalf kinderen in het landelijke Illinois. Tom coacht er het plaatselijk voetbalteam en droomt ervan om trainer te worden van een grote ploeg. Zijn droom wordt werkelijkheid en de familie verhuist naar Chicago, waar Tom het universiteitsteam mag trainen. Ook Kate krijgt het plots nog drukker als blijkt dat haar boek zal worden gepubliceerd. Ze moet haar groot gezin gedurende een tijdje achterlaten om haar boek in te gaan promoten in New York. Tom staat er plots alleen voor om de twaalf kinderen op te voeden en al heel heerst koning chaos...

Regisseur en acteurs

 • Shawn Levy portrait

  Shawn Levy

  director

 • Kevin G. Schmidt portrait

  Kevin G. Schmidt

  actor

 • Jacob Smith portrait

  Jacob Smith

  actor

 • Alyson Stoner portrait

  Alyson Stoner

  actor

 • Liliana Mumy portrait

  Liliana Mumy

  actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Tom Welling portrait

  Tom Welling

  actor

 • Hilary Duff portrait

  Hilary Duff

  actor

 • Bonnie Hunt portrait

  Bonnie Hunt

  actor

 • Steve Martin portrait

  Steve Martin

  actor

Trailers

Cheaper by the Dozen

Benieuwd naar Cheaper by the Dozen? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Cheaper by the Dozen kunt bekijken.

Cheaper by the Dozen streamen

Wil je Cheaper by the Dozen streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Cheaper by the Dozen gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Cheaper by the Dozen downloaden

movies als Cheaper by the Dozen kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Cheaper by the Dozen. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cheaper by the Dozen. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Cheaper by the Dozen torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Cheaper by the Dozen te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Cheaper by the Dozen trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Cheaper by the Dozen je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!