Cheaper by the Dozen
%
58

Cheaper by the Dozen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cheaper by the Dozen

Moeite met waar je nou Cheaper by the Dozen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cheaper by the Dozen

Samenvatting

Tom en Kate wonen met hun twaalf kinderen in het landelijke Illinois. Tom coacht er het plaatselijk voetbalteam en droomt ervan om trainer te worden van een grote ploeg. Zijn droom wordt werkelijkheid en de familie verhuist naar Chicago, waar Tom het universiteitsteam mag trainen. Ook Kate krijgt het plots nog drukker als blijkt dat haar boek zal worden gepubliceerd. Ze moet haar groot gezin gedurende een tijdje achterlaten om haar boek in te gaan promoten in New York. Tom staat er plots alleen voor om de twaalf kinderen op te voeden en al heel heerst koning chaos...

Regisseur en acteurs

 • Shawn Levy portrait

  Shawn Levy

  director

 • Kevin G. Schmidt portrait

  Kevin G. Schmidt

  actor

 • Jacob Smith portrait

  Jacob Smith

  actor

 • Alyson Stoner portrait

  Alyson Stoner

  actor

 • Liliana Mumy portrait

  Liliana Mumy

  actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Tom Welling portrait

  Tom Welling

  actor

 • Hilary Duff portrait

  Hilary Duff

  actor

 • Bonnie Hunt portrait

  Bonnie Hunt

  actor

 • Steve Martin portrait

  Steve Martin

  actor

Trailers

Cheaper by the Dozen

Op zoek naar Cheaper by the Dozen? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cheaper by the Dozen streamen

Het streamen van movies als Cheaper by the Dozen heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cheaper by the Dozen waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cheaper by the Dozen dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cheaper by the Dozen downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cheaper by the Dozen te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cheaper by the Dozen torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cheaper by the Dozen trailer

Weet je nog niet zeker of Cheaper by the Dozen jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.