Cheaper by the Dozen
%
58

Cheaper by the Dozen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cheaper by the Dozen

Moeite met waar je nou Cheaper by the Dozen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cheaper by the Dozen

Samenvatting

Tom en Kate wonen met hun twaalf kinderen in het landelijke Illinois. Tom coacht er het plaatselijk voetbalteam en droomt ervan om trainer te worden van een grote ploeg. Zijn droom wordt werkelijkheid en de familie verhuist naar Chicago, waar Tom het universiteitsteam mag trainen. Ook Kate krijgt het plots nog drukker als blijkt dat haar boek zal worden gepubliceerd. Ze moet haar groot gezin gedurende een tijdje achterlaten om haar boek in te gaan promoten in New York. Tom staat er plots alleen voor om de twaalf kinderen op te voeden en al heel heerst koning chaos...

Regisseur en acteurs

 • Shawn Levy portrait

  Shawn Levy

  director

 • Kevin G. Schmidt portrait

  Kevin G. Schmidt

  actor

 • Jacob Smith portrait

  Jacob Smith

  actor

 • Alyson Stoner portrait

  Alyson Stoner

  actor

 • Liliana Mumy portrait

  Liliana Mumy

  actor

 • Richard Jenkins portrait

  Richard Jenkins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Tom Welling portrait

  Tom Welling

  actor

 • Hilary Duff portrait

  Hilary Duff

  actor

 • Bonnie Hunt portrait

  Bonnie Hunt

  actor

 • Steve Martin portrait

  Steve Martin

  actor

Trailers

Cheaper by the Dozen

Wil je Cheaper by the Dozen kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2003 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cheaper by the Dozen streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cheaper by the Dozen niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cheaper by the Dozen zelfs gratis bekijken.

Cheaper by the Dozen downloaden

Wil je Cheaper by the Dozen ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cheaper by the Dozen overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cheaper by the Dozen torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cheaper by the Dozen is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cheaper by the Dozen trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cheaper by the Dozen de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.