Cheerful Weather for the Wedding
%
56

Cheerful Weather for the Wedding

Nu kijken

Kijk Cheerful Weather for the Wedding

Moeite met waar je nou Cheerful Weather for the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cheerful Weather for the Wedding

Samenvatting

Engeland, een koude decemberochtend, 1932. Wanneer vrienden en familieleden zich beneden alvast verzamelen voor de ceremonie, houdt bruid-in-wording Dolly (Felicity Jones) zich met een fles rum schuil in haar slaapkamer. Het bezoek vermaakt zich al kibbelend en drinkend beneden, in afwachting van Dolly.De komst van haar jeugdliefde Joseph (Luke Treadaway) brengt echter grote onrust met zich mee. Joseph schopt Dolly's gevoelens flink in de war, tot grote ergernis van haar moeder (Elizabeth McGovern) die Joseph eigenlijk nooit zag zitten.

Regisseur en acteurs

 • Donald Rice portrait

  Donald Rice

  Director

 • Felicity Jones portait

  Felicity Jones

  Dolly Thatcham

 • Luke Treadaway portait

  Luke Treadaway

  Joseph Patten

 • Elizabeth McGovern portait

  Elizabeth McGovern

  Mrs. Thatcham

 • Mackenzie Crook portait

  Mackenzie Crook

  David Dakin

 • Ellie Kendrick portait

  Ellie Kendrick

  Kitty Thatcham

 • Zoë Tapper portait

  Zoë Tapper

  Evelyn Graham

 • Julian Wadham portait

  Julian Wadham

  Uncle Bob

 • Barbara Flynn portait

  Barbara Flynn

  Aunt Bella

 • Fenella Woolgar portait

  Fenella Woolgar

  Nancy Dakin

 • Olly Alexander portait

  Olly Alexander

  Tom

 • James Norton portait

  James Norton

  Owen

Cheerful Weather for the Wedding

Wil je Cheerful Weather for the Wedding kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cheerful Weather for the Wedding streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cheerful Weather for the Wedding niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cheerful Weather for the Wedding zelfs gratis bekijken.

Cheerful Weather for the Wedding downloaden

Wil je Cheerful Weather for the Wedding ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cheerful Weather for the Wedding overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cheerful Weather for the Wedding torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cheerful Weather for the Wedding is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cheerful Weather for the Wedding trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cheerful Weather for the Wedding de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.