Cheerful Weather for the Wedding
%
56

Cheerful Weather for the Wedding

Nu kijken

Kijk Cheerful Weather for the Wedding

Moeite met waar je nou Cheerful Weather for the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cheerful Weather for the Wedding

Samenvatting

Engeland, een koude decemberochtend, 1932. Wanneer vrienden en familieleden zich beneden alvast verzamelen voor de ceremonie, houdt bruid-in-wording Dolly (Felicity Jones) zich met een fles rum schuil in haar slaapkamer. Het bezoek vermaakt zich al kibbelend en drinkend beneden, in afwachting van Dolly.De komst van haar jeugdliefde Joseph (Luke Treadaway) brengt echter grote onrust met zich mee. Joseph schopt Dolly's gevoelens flink in de war, tot grote ergernis van haar moeder (Elizabeth McGovern) die Joseph eigenlijk nooit zag zitten.

Regisseur en acteurs

 • Donald Rice portrait

  Donald Rice

  Director

 • Felicity Jones portait

  Felicity Jones

  Dolly Thatcham

 • Luke Treadaway portait

  Luke Treadaway

  Joseph Patten

 • Elizabeth McGovern portait

  Elizabeth McGovern

  Mrs. Thatcham

 • Mackenzie Crook portait

  Mackenzie Crook

  David Dakin

 • Ellie Kendrick portait

  Ellie Kendrick

  Kitty Thatcham

 • Zoë Tapper portait

  Zoë Tapper

  Evelyn Graham

 • Julian Wadham portait

  Julian Wadham

  Uncle Bob

 • Barbara Flynn portait

  Barbara Flynn

  Aunt Bella

 • Fenella Woolgar portait

  Fenella Woolgar

  Nancy Dakin

 • Olly Alexander portait

  Olly Alexander

  Tom

 • James Norton portait

  James Norton

  Owen

Cheerful Weather for the Wedding

Cheerful Weather for the Wedding streamen

Cheerful Weather for the Wedding streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cheerful Weather for the Wedding downloaden

Zin om Cheerful Weather for the Wedding te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cheerful Weather for the Wedding te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cheerful Weather for the Wedding torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cheerful Weather for the Wedding makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cheerful Weather for the Wedding trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cheerful Weather for the Wedding jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.