Cheerful Weather for the Wedding
%
56

Cheerful Weather for the Wedding

Nu kijken

Kijk Cheerful Weather for the Wedding

Moeite met waar je nou Cheerful Weather for the Wedding moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cheerful Weather for the Wedding

Samenvatting

Engeland, een koude decemberochtend, 1932. Wanneer vrienden en familieleden zich beneden alvast verzamelen voor de ceremonie, houdt bruid-in-wording Dolly (Felicity Jones) zich met een fles rum schuil in haar slaapkamer. Het bezoek vermaakt zich al kibbelend en drinkend beneden, in afwachting van Dolly.De komst van haar jeugdliefde Joseph (Luke Treadaway) brengt echter grote onrust met zich mee. Joseph schopt Dolly's gevoelens flink in de war, tot grote ergernis van haar moeder (Elizabeth McGovern) die Joseph eigenlijk nooit zag zitten.

Regisseur en acteurs

 • Donald Rice portrait

  Donald Rice

  Director

 • Felicity Jones portait

  Felicity Jones

  Dolly Thatcham

 • Luke Treadaway portait

  Luke Treadaway

  Joseph Patten

 • Elizabeth McGovern portait

  Elizabeth McGovern

  Mrs. Thatcham

 • Mackenzie Crook portait

  Mackenzie Crook

  David Dakin

 • Ellie Kendrick portait

  Ellie Kendrick

  Kitty Thatcham

 • Zoë Tapper portait

  Zoë Tapper

  Evelyn Graham

 • Julian Wadham portait

  Julian Wadham

  Uncle Bob

 • Barbara Flynn portait

  Barbara Flynn

  Aunt Bella

 • Fenella Woolgar portait

  Fenella Woolgar

  Nancy Dakin

 • Olly Alexander portait

  Olly Alexander

  Tom

 • James Norton portait

  James Norton

  Owen

Cheerful Weather for the Wedding

Wil je Cheerful Weather for the Wedding kijken? De movie van Donald Rice uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cheerful Weather for the Wedding op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cheerful Weather for the Wedding met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cheerful Weather for the Wedding downloaden

Het downloaden van Cheerful Weather for the Wedding is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cheerful Weather for the Wedding ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cheerful Weather for the Wedding streamen

Het streamen van Cheerful Weather for the Wedding heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cheerful Weather for the Wedding online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cheerful Weather for the Wedding kijkt. Ideaal!

Cheerful Weather for the Wedding torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cheerful Weather for the Wedding. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cheerful Weather for the Wedding trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cheerful Weather for the Wedding voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.