Cheetah
%
61

Cheetah

Bekijk de trailer

Kijk Cheetah

Moeite met waar je nou Cheetah moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twee kinderen gaan met tegenzin zes maanden naar Kenia met hun ouders, die wetenschappers zijn. Ze adopteren een cheeta en moeten de welp redden als deze wordt ontvoerd.

Regisseur en acteurs

 • Jeff Blyth portrait

  Jeff Blyth

  director

 • Kuldeep Bhakoo portrait

  Kuldeep Bhakoo

  actor

 • Lydia Kigada portrait

  Lydia Kigada

  actor

 • Ka Vundla portrait

  Ka Vundla

  actor

 • Breon Gorman portrait

  Breon Gorman

  actor

 • Timothy Landfield portrait

  Timothy Landfield

  actor

 • Colin Mothupi portrait

  Colin Mothupi

  actor

 • Lucy Deakins portrait

  Lucy Deakins

  actor

 • Keith Coogan portrait

  Keith Coogan

  actor

Trailers

Cheetah

Veel gehoord over Cheetah en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cheetah heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cheetah streamen

Wil je Cheetah, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cheetah zelfs gratis kijken.

Cheetah downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cheetah ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cheetah er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cheetah torrent

Op zoek naar een torrent van Cheetah? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cheetah te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cheetah trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cheetah. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.