Chemical Cut

Chemical Cut

Kijk Chemical Cut

Moeite met waar je nou Chemical Cut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A misfit turned L.A. model struggles to define herself in the soul-crushing fashion industry, until a mysterious woman's haunting performance strikes her imagination.

Regisseur en acteurs

 • Marjorie Conrad portrait

  Marjorie Conrad

  Director

 • Marjorie Conrad portrait

  Marjorie Conrad

  Irene

 • Ian Coster portrait

  Ian Coster

  Arthur

 • Leah Rudick portrait

  Leah Rudick

  Spring

 • James Arnett portrait

  James Arnett

  Rachel

 • Deven Green portrait

  Deven Green

  Claudia

 • Marten Eckerstrom portrait

  Marten Eckerstrom

  Hartley

 • Jane Noble portrait

  Jane Noble

  Mom

Chemical Cut

Chemical Cut streamen

Chemical Cut streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chemical Cut downloaden

Zin om Chemical Cut te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chemical Cut te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chemical Cut torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chemical Cut makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chemical Cut trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chemical Cut jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.