Chennai Express
%
64

Chennai Express

Kijk Chennai Express

Moeite met waar je nou Chennai Express moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

What could have been a sad journey turns joyful for Rahul when he falls in love with a woman en route to submerging his grandfather's ashes.

Regisseur en acteurs

 • Rohit Shetty portait

  Rohit Shetty

  Director

 • Shah Rukh Khan portait

  Shah Rukh Khan

  Rahul Mithaiwala

 • Deepika Padukone portait

  Deepika Padukone

  Meenalochni "Meena" Azhagusundaram

 • Nikitin Dheer portait

  Nikitin Dheer

  Tangaballi

 • Manorama portait

  Manorama

  Aunt

 • Kapil Sharma portrait

  Kapil Sharma

  Actor

 • Sathyaraj portait

  Sathyaraj

  Durgeshwara Azhagusundaram

 • Yogi Babu portait

  Yogi Babu

  Actor

 • Mukesh Tiwari portait

  Mukesh Tiwari

  Inspector Shamsher

 • Kamini Kaushal portait

  Kamini Kaushal

  Rahul's grandmother

 • Lekh Tandon portrait

  Lekh Tandon

  Rahul's grandfather

 • Rakesh Kukreti portrait

  Rakesh Kukreti

  Rahul's friend

Chennai Express

Op zoek naar Chennai Express? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chennai Express streamen

Het streamen van movies als Chennai Express heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Chennai Express waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chennai Express dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chennai Express downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Chennai Express te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chennai Express torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chennai Express trailer

Weet je nog niet zeker of Chennai Express jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.