Chernobyl Diaries
%
50

Chernobyl Diaries

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chernobyl Diaries

Moeite met waar je nou Chernobyl Diaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chernobyl Diaries

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Oekraïne, het land waar duizenden mensen de dood vonden als gevolg van de kernramp in Tjernobyl, is dit jaar het decor van het EK voetbal en de plaats waar de film Chernobyl Diaries zich afspeelt. De kernreactor, in de nog altijd verlaten stad Pripyat, is tegenwoordig een plek voor toeristische waaghalzen. In Chernobyl Diaries gaan zes vrienden, opgejaagd door elkaar, op excursie in de verlaten spookstad. Nog altijd zijn er sporen van levensgevaarlijke radio-activiteit aanwezig. De groep vrienden is onder de indruk van Pripyat, de vraag is echter of de stad wel echt zo verlaten is als ze denken…

Regisseur en acteurs

 • Bradley Parker portait

  Bradley Parker

  Director

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Chris

 • Jonathan Sadowski portait

  Jonathan Sadowski

  Paul

 • Olivia Taylor Dudley portait

  Olivia Taylor Dudley

  Natalie

 • Ingrid Bolsø Berdal portait

  Ingrid Bolsø Berdal

  Zoe

 • Alex Feldman portait

  Alex Feldman

  Medic Goldshmidt

 • Devin Kelley portait

  Devin Kelley

  Amanda

 • Nathan Phillips portait

  Nathan Phillips

  Michael

 • Dimitri Diatchenko portait

  Dimitri Diatchenko

  Uri

 • Milutin Milošević portait

  Milutin Milošević

  Ukrainian Thug

 • Miloš Timotijević portait

  Miloš Timotijević

  Russian Check Point Guard

 • Kristof Konrad portait

  Kristof Konrad

  Medic Grotzky

 • Pavel Lychnikoff portait

  Pavel Lychnikoff

  Doctor

Trailers

Chernobyl Diaries

Wil je Chernobyl Diaries kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chernobyl Diaries streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chernobyl Diaries niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chernobyl Diaries zelfs gratis bekijken.

Chernobyl Diaries downloaden

Wil je Chernobyl Diaries ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chernobyl Diaries overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chernobyl Diaries torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chernobyl Diaries is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chernobyl Diaries trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chernobyl Diaries de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.