Chernobyl Diaries
%
50

Chernobyl Diaries

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chernobyl Diaries

Moeite met waar je nou Chernobyl Diaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chernobyl Diaries

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oekraïne, het land waar duizenden mensen de dood vonden als gevolg van de kernramp in Tjernobyl, is dit jaar het decor van het EK voetbal en de plaats waar de film Chernobyl Diaries zich afspeelt. De kernreactor, in de nog altijd verlaten stad Pripyat, is tegenwoordig een plek voor toeristische waaghalzen. In Chernobyl Diaries gaan zes vrienden, opgejaagd door elkaar, op excursie in de verlaten spookstad. Nog altijd zijn er sporen van levensgevaarlijke radio-activiteit aanwezig. De groep vrienden is onder de indruk van Pripyat, de vraag is echter of de stad wel echt zo verlaten is als ze denken…

Regisseur en acteurs

 • Bradley Parker portait

  Bradley Parker

  Director

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Chris

 • Jonathan Sadowski portait

  Jonathan Sadowski

  Paul

 • Olivia Taylor Dudley portait

  Olivia Taylor Dudley

  Natalie

 • Ingrid Bolsø Berdal portait

  Ingrid Bolsø Berdal

  Zoe

 • Alex Feldman portait

  Alex Feldman

  Medic Goldshmidt

 • Devin Kelley portait

  Devin Kelley

  Amanda

 • Nathan Phillips portait

  Nathan Phillips

  Michael

 • Dimitri Diatchenko portait

  Dimitri Diatchenko

  Uri

 • Milutin Milošević portait

  Milutin Milošević

  Ukrainian Thug

 • Miloš Timotijević portait

  Miloš Timotijević

  Russian Check Point Guard

 • Kristof Konrad portait

  Kristof Konrad

  Medic Grotzky

 • Pavel Lychnikoff portait

  Pavel Lychnikoff

  Doctor

Trailers

Chernobyl Diaries

Benieuwd naar Chernobyl Diaries? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Chernobyl Diaries kunt bekijken.

Chernobyl Diaries streamen

Wil je Chernobyl Diaries streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Chernobyl Diaries gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Chernobyl Diaries downloaden

movies als Chernobyl Diaries kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Chernobyl Diaries. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chernobyl Diaries. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Chernobyl Diaries torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Chernobyl Diaries te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Chernobyl Diaries trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Chernobyl Diaries je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!