Chernobyl Diaries
%
50

Chernobyl Diaries

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chernobyl Diaries

Moeite met waar je nou Chernobyl Diaries moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chernobyl Diaries

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Oekraïne, het land waar duizenden mensen de dood vonden als gevolg van de kernramp in Tjernobyl, is dit jaar het decor van het EK voetbal en de plaats waar de film Chernobyl Diaries zich afspeelt. De kernreactor, in de nog altijd verlaten stad Pripyat, is tegenwoordig een plek voor toeristische waaghalzen. In Chernobyl Diaries gaan zes vrienden, opgejaagd door elkaar, op excursie in de verlaten spookstad. Nog altijd zijn er sporen van levensgevaarlijke radio-activiteit aanwezig. De groep vrienden is onder de indruk van Pripyat, de vraag is echter of de stad wel echt zo verlaten is als ze denken…

Regisseur en acteurs

 • Bradley Parker portait

  Bradley Parker

  Director

 • Jesse McCartney portait

  Jesse McCartney

  Chris

 • Jonathan Sadowski portait

  Jonathan Sadowski

  Paul

 • Olivia Taylor Dudley portait

  Olivia Taylor Dudley

  Natalie

 • Ingrid Bolsø Berdal portait

  Ingrid Bolsø Berdal

  Zoe

 • Alex Feldman portait

  Alex Feldman

  Medic Goldshmidt

 • Devin Kelley portait

  Devin Kelley

  Amanda

 • Nathan Phillips portait

  Nathan Phillips

  Michael

 • Dimitri Diatchenko portait

  Dimitri Diatchenko

  Uri

 • Milutin Milošević portait

  Milutin Milošević

  Ukrainian Thug

 • Miloš Timotijević portait

  Miloš Timotijević

  Russian Check Point Guard

 • Kristof Konrad portait

  Kristof Konrad

  Medic Grotzky

 • Pavel Lychnikoff portait

  Pavel Lychnikoff

  Doctor

Trailers

Chernobyl Diaries

Wil je Chernobyl Diaries kijken? De movie van Bradley Parker uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chernobyl Diaries op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chernobyl Diaries met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chernobyl Diaries downloaden

Het downloaden van Chernobyl Diaries is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chernobyl Diaries ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chernobyl Diaries streamen

Het streamen van Chernobyl Diaries heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chernobyl Diaries online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chernobyl Diaries kijkt. Ideaal!

Chernobyl Diaries torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chernobyl Diaries. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chernobyl Diaries trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chernobyl Diaries voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.