Cherry
%
68

Cherry

Kijk Cherry

Moeite met waar je nou Cherry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ivy League Freshman, Aaron Milton (17) gets a different kind of education when he falls for Linda (34) a vivacious former wild-child who has returned to college to straighten out her life. The curriculum gets more challenging when Aaron meets Linda's sarcastic 14 year-old daughter, Beth - who quickly develops a crush on him. The math doesn't work in either direction but the dysfunctional triangle becomes a learning experience for all involved.

Cherry

Wil je Cherry kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cherry streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cherry niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cherry zelfs gratis bekijken.

Cherry downloaden

Wil je Cherry ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cherry overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cherry torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cherry is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cherry trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cherry de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.