Cherry Blossoms - Hanami
%
77

Cherry Blossoms - Hanami

Kijk Cherry Blossoms - Hanami

Moeite met waar je nou Cherry Blossoms - Hanami moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Trudi komt te weten dat haar echtgenoot Rudi aan een ongeneeslijke ziekte lijdt. Ze heeft niet de moed hem dit te vertellen.Wanneer een arts haar voorstelt voor de laatste keer op reis te gaan met haar echtgenoot, stelt Trudi haar man, die het kleine dorp waar ze wonen niet graag verlaat, voor op bezoek te gaan bij de kinderen in Berlijn. Het reisje naar de hoofdstad, dat voor hen beiden op een teleurstelling uitdraait, wordt al snel gevolgd door een verblijf aan de Baltische Zee. Daar, geheel onverwacht, overlijdt Trudi. Rudi reist vervolgens alleen naar Japan, waar men Hanami viert: het bloeien van de kersenbomen, symbool van schoonheid en vergankelijkheid.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Elmar Wepper portait

  Elmar Wepper

  Rudi

 • Hannelore Elsner portait

  Hannelore Elsner

  Trudi

 • Nadja Uhl portait

  Nadja Uhl

  Franzi

 • Maximilian Brückner portait

  Maximilian Brückner

  Karl

 • Aya Irizuki portrait

  Aya Irizuki

  Yu

 • Birgit Minichmayr portait

  Birgit Minichmayr

  Karolin

 • Felix Eitner portait

  Felix Eitner

  Klaus

 • Floriane Daniel portait

  Floriane Daniel

  Emma

 • Celine Tanneberger portrait

  Celine Tanneberger

  Celine

 • Robert Döhlert portrait

  Robert Döhlert

  Robert

 • Tadashi Endo portrait

  Tadashi Endo

  Butoh- Tänzer

Cherry Blossoms - Hanami

Cherry Blossoms - Hanami streamen

Cherry Blossoms - Hanami streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cherry Blossoms - Hanami downloaden

Zin om Cherry Blossoms - Hanami te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cherry Blossoms - Hanami te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cherry Blossoms - Hanami torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cherry Blossoms - Hanami makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cherry Blossoms - Hanami trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cherry Blossoms - Hanami jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.