Cherry Blossoms - Hanami
%
77

Cherry Blossoms - Hanami

Kijk Cherry Blossoms - Hanami

Moeite met waar je nou Cherry Blossoms - Hanami moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Trudi komt te weten dat haar echtgenoot Rudi aan een ongeneeslijke ziekte lijdt. Ze heeft niet de moed hem dit te vertellen.Wanneer een arts haar voorstelt voor de laatste keer op reis te gaan met haar echtgenoot, stelt Trudi haar man, die het kleine dorp waar ze wonen niet graag verlaat, voor op bezoek te gaan bij de kinderen in Berlijn. Het reisje naar de hoofdstad, dat voor hen beiden op een teleurstelling uitdraait, wordt al snel gevolgd door een verblijf aan de Baltische Zee. Daar, geheel onverwacht, overlijdt Trudi. Rudi reist vervolgens alleen naar Japan, waar men Hanami viert: het bloeien van de kersenbomen, symbool van schoonheid en vergankelijkheid.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Elmar Wepper portait

  Elmar Wepper

  Rudi

 • Hannelore Elsner portait

  Hannelore Elsner

  Trudi

 • Nadja Uhl portait

  Nadja Uhl

  Franzi

 • Maximilian Brückner portait

  Maximilian Brückner

  Karl

 • Aya Irizuki portrait

  Aya Irizuki

  Yu

 • Birgit Minichmayr portait

  Birgit Minichmayr

  Karolin

 • Felix Eitner portait

  Felix Eitner

  Klaus

 • Floriane Daniel portait

  Floriane Daniel

  Emma

 • Celine Tanneberger portrait

  Celine Tanneberger

  Celine

 • Robert Döhlert portrait

  Robert Döhlert

  Robert

 • Tadashi Endo portrait

  Tadashi Endo

  Butoh- Tänzer

Cherry Blossoms - Hanami

Zin om Cherry Blossoms - Hanami lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cherry Blossoms - Hanami te bekijken voor je op een rijtje.

Cherry Blossoms - Hanami downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cherry Blossoms - Hanami downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cherry Blossoms - Hanami. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cherry Blossoms - Hanami er ook in SD heel goed uit.

Cherry Blossoms - Hanami streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cherry Blossoms - Hanami net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cherry Blossoms - Hanami hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cherry Blossoms - Hanami helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cherry Blossoms - Hanami torrent

Denk je dat je om Cherry Blossoms - Hanami te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cherry Blossoms - Hanami trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cherry Blossoms - Hanami de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.