Chez nous
%
66

Chez nous

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chez nous

Moeite met waar je nou Chez nous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chez nous

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Wijkverpleegster en alleenstaande moeder Pauline is erg toegewijd, genereus en haar patiënten kunnen op haar rekenen. Enkele leiders van een populistische partij in Noord-Frankrijk ruiken hun kans en willen profiteren van haar populariteit. Ze vragen haar kandidaat te worden voor de gemeenteraadsverkiezingen. Aarzelend accepteert ze, ze ziet immers hoe de stad waar ze opgroeide achteruit gaat. De campagne stelt haar zwaar op de proef en het verleden van haar nieuwe vriend werpt een schaduw op haar politieke toekomst.

Regisseur en acteurs

 • Lucas Belvaux portait

  Lucas Belvaux

  Director

 • André Dussollier portait

  André Dussollier

  Philippe Berthier

 • Guillaume Gouix portait

  Guillaume Gouix

  Stéphane Stankowiak, dit Stanko

 • Catherine Jacob portait

  Catherine Jacob

  Agnès Dorgelle

 • Anne Marivin portait

  Anne Marivin

  Nathalie Leclerc

 • Patrick Descamps portait

  Patrick Descamps

  Jacques Duhez

 • Michel Ferracci portait

  Michel Ferracci

  Dominique Orsini

 • Jean-Louis Sbille portrait

  Jean-Louis Sbille

  M. Biaggi

 • Émilie Dequenne portait

  Émilie Dequenne

  Pauline Duhez

Trailers

Chez nous

Wil je Chez nous kijken? De movie van Lucas Belvaux uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chez nous op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chez nous met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chez nous downloaden

Het downloaden van Chez nous is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chez nous ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chez nous streamen

Het streamen van Chez nous heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chez nous online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chez nous kijkt. Ideaal!

Chez nous torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chez nous. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chez nous trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chez nous voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.