Chez nous
%
66

Chez nous

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chez nous

Moeite met waar je nou Chez nous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chez nous

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Wijkverpleegster en alleenstaande moeder Pauline is erg toegewijd, genereus en haar patiënten kunnen op haar rekenen. Enkele leiders van een populistische partij in Noord-Frankrijk ruiken hun kans en willen profiteren van haar populariteit. Ze vragen haar kandidaat te worden voor de gemeenteraadsverkiezingen. Aarzelend accepteert ze, ze ziet immers hoe de stad waar ze opgroeide achteruit gaat. De campagne stelt haar zwaar op de proef en het verleden van haar nieuwe vriend werpt een schaduw op haar politieke toekomst.

Regisseur en acteurs

 • Lucas Belvaux portait

  Lucas Belvaux

  Director

 • André Dussollier portait

  André Dussollier

  Philippe Berthier

 • Guillaume Gouix portait

  Guillaume Gouix

  Stéphane Stankowiak, dit Stanko

 • Catherine Jacob portait

  Catherine Jacob

  Agnès Dorgelle

 • Anne Marivin portait

  Anne Marivin

  Nathalie Leclerc

 • Patrick Descamps portait

  Patrick Descamps

  Jacques Duhez

 • Michel Ferracci portait

  Michel Ferracci

  Dominique Orsini

 • Jean-Louis Sbille portrait

  Jean-Louis Sbille

  M. Biaggi

 • Émilie Dequenne portait

  Émilie Dequenne

  Pauline Duhez

Trailers

Chez nous

Veel gehoord over Chez nous en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Chez nous heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Chez nous streamen

Wil je Chez nous, de movie met André Dussollier, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Chez nous zelfs gratis kijken.

Chez nous downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Chez nous ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Chez nous er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Chez nous torrent

Op zoek naar een torrent van Chez nous? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Chez nous te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Chez nous trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Chez nous. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.