Chez Nous
%
65

Chez Nous

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chez Nous

Moeite met waar je nou Chez Nous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chez Nous

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Chez Nous is de naam van een gezellig "café chantant" in het hartje van Amsterdam. De eigenaar Adje heeft grote financiële problemen en zes stamgasten, zes normale vrienden, bedenken een abnormaal plan om Chez Nous te redden. Ze beramen een kraak en stelen een kostbaar collier uit een zwaarbewaakt museum. Een spannend, spetterend en ontroerend spektakel met een eigenzinnig randje.

Regisseur en acteurs

 • Tim Oliehoek portait

  Tim Oliehoek

  Director

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Bertie

 • Achmed Akkabi portait

  Achmed Akkabi

  Rachid

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Gijs

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  De Beer

 • Isa Hoes portait

  Isa Hoes

  Hetty

 • Peter Faber portait

  Peter Faber

  Helmer

Trailers

Chez Nous

Zin om Chez Nous lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chez Nous te bekijken voor je op een rijtje.

Chez Nous downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chez Nous downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chez Nous. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chez Nous er ook in SD heel goed uit.

Chez Nous streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chez Nous net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chez Nous hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chez Nous helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chez Nous torrent

Denk je dat je om Chez Nous te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chez Nous trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chez Nous de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.