Chez Nous
%
65

Chez Nous

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chez Nous

Moeite met waar je nou Chez Nous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chez Nous

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Chez Nous is de naam van een gezellig "café chantant" in het hartje van Amsterdam. De eigenaar Adje heeft grote financiële problemen en zes stamgasten, zes normale vrienden, bedenken een abnormaal plan om Chez Nous te redden. Ze beramen een kraak en stelen een kostbaar collier uit een zwaarbewaakt museum. Een spannend, spetterend en ontroerend spektakel met een eigenzinnig randje.

Regisseur en acteurs

 • Tim Oliehoek portait

  Tim Oliehoek

  Director

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Bertie

 • Achmed Akkabi portait

  Achmed Akkabi

  Rachid

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Gijs

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  De Beer

 • Isa Hoes portait

  Isa Hoes

  Hetty

 • Peter Faber portait

  Peter Faber

  Helmer

Trailers

Chez Nous

Wil je Chez Nous kijken? De movie van Tim Oliehoek uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chez Nous op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chez Nous met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chez Nous downloaden

Het downloaden van Chez Nous is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chez Nous ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chez Nous streamen

Het streamen van Chez Nous heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chez Nous online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chez Nous kijkt. Ideaal!

Chez Nous torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chez Nous. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chez Nous trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chez Nous voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.