Chez Nous
%
65

Chez Nous

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chez Nous

Moeite met waar je nou Chez Nous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chez Nous

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Chez Nous is de naam van een gezellig "café chantant" in het hartje van Amsterdam. De eigenaar Adje heeft grote financiële problemen en zes stamgasten, zes normale vrienden, bedenken een abnormaal plan om Chez Nous te redden. Ze beramen een kraak en stelen een kostbaar collier uit een zwaarbewaakt museum. Een spannend, spetterend en ontroerend spektakel met een eigenzinnig randje.

Regisseur en acteurs

 • Tim Oliehoek portait

  Tim Oliehoek

  Director

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Bertie

 • Achmed Akkabi portait

  Achmed Akkabi

  Rachid

 • Thomas Acda portait

  Thomas Acda

  Gijs

 • Jack Wouterse portait

  Jack Wouterse

  De Beer

 • Isa Hoes portait

  Isa Hoes

  Hetty

 • Peter Faber portait

  Peter Faber

  Helmer

Trailers

Chez Nous

Veel gehoord over Chez Nous en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Chez Nous heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Chez Nous streamen

Wil je Chez Nous, de movie met Alex Klaasen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Chez Nous zelfs gratis kijken.

Chez Nous downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Chez Nous ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Chez Nous er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Chez Nous torrent

Op zoek naar een torrent van Chez Nous? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Chez Nous te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Chez Nous trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Chez Nous. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.