Chi Girl
%
68

Chi Girl

Kijk Chi Girl

Moeite met waar je nou Chi Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This offbeat comedy about love and romance won writer, director and actress Heidi Van Lier top honors a Grand Jury Prize at the 1999 Slamdance Film Festival. Heather Green (Van Lier) is a journalist with an alternative newspaper in Chicago who is obsessed with her ex-boyfriend. Randy (Joe Kraemer) is in turn obsessed with Heather. A would-be documentary filmmaker, Randy constantly films her, sometimes without her knowledge. When Heather takes up a challenge from Randy and announces she can seduce the next man she meets, her desperation makes it clear she's had bad luck with men for a very good reason. When Heather finally does meet the man of her dreams, a good-looking attorney named Cliff

Chi Girl

Zin om Chi Girl lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chi Girl te bekijken voor je op een rijtje.

Chi Girl downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chi Girl downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chi Girl. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chi Girl er ook in SD heel goed uit.

Chi Girl streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chi Girl net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chi Girl hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chi Girl helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chi Girl torrent

Denk je dat je om Chi Girl te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chi Girl trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chi Girl de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.