Chiasmus

Chiasmus

Kijk Chiasmus

Moeite met waar je nou Chiasmus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An exploration into perceptual processes in the act of seeing and listening, Chiasmus takes film as a metaphor for the breathing body, through the intercrossing of the medium and the fragmented images of the body in movement. The rhythm and tension created by the interplay between sound and image, and their disjunction and conjunction, aspire to an organic and sensual moment where inside becomes outside, and outside inside.

Chiasmus

Chiasmus streamen

Chiasmus streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chiasmus downloaden

Zin om Chiasmus te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chiasmus te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chiasmus torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chiasmus makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chiasmus trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chiasmus jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.