Chic!
%
53

Chic!

Nu kijken

Kijk Chic!

Moeite met waar je nou Chic! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chic!

Samenvatting

Helene must act as a matchmaker for her world famous fashion designer boss, Alicia Ricosi.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Cornuau portrait

  Jérôme Cornuau

  Director

 • Fanny Ardant portait

  Fanny Ardant

  Alicia Ricosi

 • Marina Hands portait

  Marina Hands

  Hélène Birk

 • Eric Elmosnino portait

  Eric Elmosnino

  Julien Lefort

 • Laurent Stocker portait

  Laurent Stocker

  Alan Bergam

 • Catherine Hosmalin portait

  Catherine Hosmalin

  Caroline Langer

 • Philippe Duquesne portait

  Philippe Duquesne

  Jean Guy

 • India Hair portait

  India Hair

  Karine Lefort

Chic!

Benieuwd naar Chic!? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Chic! kunt bekijken.

Chic! streamen

Wil je Chic! streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Chic! gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Chic! downloaden

movies als Chic! kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Chic!. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chic!. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Chic! torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Chic! te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Chic! trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Chic! je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!