Chic!
%
53

Chic!

Nu kijken

Kijk Chic!

Moeite met waar je nou Chic! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chic!

Samenvatting

Helene must act as a matchmaker for her world famous fashion designer boss, Alicia Ricosi.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Cornuau portrait

  Jérôme Cornuau

  Director

 • Fanny Ardant portait

  Fanny Ardant

  Alicia Ricosi

 • Marina Hands portait

  Marina Hands

  Hélène Birk

 • Eric Elmosnino portait

  Eric Elmosnino

  Julien Lefort

 • Laurent Stocker portait

  Laurent Stocker

  Alan Bergam

 • Catherine Hosmalin portait

  Catherine Hosmalin

  Caroline Langer

 • Philippe Duquesne portait

  Philippe Duquesne

  Jean Guy

 • India Hair portait

  India Hair

  Karine Lefort

Chic!

Zin om Chic! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chic! te bekijken voor je op een rijtje.

Chic! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chic! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chic!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chic! er ook in SD heel goed uit.

Chic! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chic! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chic! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chic! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chic! torrent

Denk je dat je om Chic! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chic! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chic! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.