Chica Vampiro
%
53

Chica Vampiro

Kijk Chica Vampiro

Moeite met waar je nou Chica Vampiro moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Daisy is een meisje van zeventien jaar. Ze droomt van eeuwige liefde en wil zangeres worden. Maar haar ouders zijn vampieren. Ze wordt verliefd op Max, maar als ze in een vampier veranderd om haar leven te redden, is ze hem misschien voor altijd kwijt.

Regisseur en acteurs

 • Catherine Corsini portait

  Catherine Corsini

  Director

 • Nathalie Richard portait

  Nathalie Richard

  Viviane

 • Pascal Cervo portait

  Pascal Cervo

  Marc

 • Olaf Lubaszenko portait

  Olaf Lubaszenko

  Tomek

 • Xavier Beauvois portait

  Xavier Beauvois

  l'amant de Marc

Chica Vampiro

Op zoek naar Chica Vampiro? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chica Vampiro streamen

Het streamen van movies als Chica Vampiro heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Chica Vampiro waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chica Vampiro dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chica Vampiro downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Chica Vampiro te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chica Vampiro torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chica Vampiro trailer

Weet je nog niet zeker of Chica Vampiro jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.