Chicago Confidential
%
54

Chicago Confidential

Kijk Chicago Confidential

Moeite met waar je nou Chicago Confidential moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De goudeerlijke vakbondsmedewerker Blane wordt vals beschuldigd voor moord op een andere vakbondsmedewerker, waardoor de criminele organisatie die daadwerkelijk achter de moord zit vrijuit gaat. Openbaar aanklager Jim Fremont begint te vermoeden dat Blane er ingeluisd is een stelt een nieuw onderzoek in.

Regisseur en acteurs

 • Sidney Salkow portait

  Sidney Salkow

  Director

 • Brian Keith portait

  Brian Keith

  Dist. Atty. Jim Fremont

 • Beverly Garland portait

  Beverly Garland

  Laura Barton

 • Douglas Kennedy portait

  Douglas Kennedy

  Ken Harrison

 • Paul Langton portait

  Paul Langton

  Capt. Jake Parker

 • Dick Foran portait

  Dick Foran

  Arthur 'Artie' Blaine

 • Elisha Cook Jr. portait

  Elisha Cook Jr.

  Candymouth Duggan

 • Gavin Gordon portait

  Gavin Gordon

  Alan Dixon

 • Beverly Tyler portait

  Beverly Tyler

  Sylvia Clarkson

 • Anthony George portait

  Anthony George

  Duncan

 • Buddy Lewis portait

  Buddy Lewis

  Kerry Jordan

Chicago Confidential

Wil je Chicago Confidential kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1957 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chicago Confidential streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chicago Confidential niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chicago Confidential zelfs gratis bekijken.

Chicago Confidential downloaden

Wil je Chicago Confidential ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chicago Confidential overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chicago Confidential torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chicago Confidential is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chicago Confidential trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chicago Confidential de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.