Chick Magnet
%
24

Chick Magnet

Kijk Chick Magnet

Moeite met waar je nou Chick Magnet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When freeloader Phil is tossed out by the love of his life, Jen, he stays with two old friends who come upon a magic shirt that guarantees them sex with all the women they can handle. The three losers have their lives upended as Phil's friends pursue a daily diet of Maxim models and close encounters with Hollywood's hottest-but Phil schemes to use the shirt to win back Jen. And when an insane marine steals the shirt and threatens to use it on Jen, Phil's battle for her affections takes on dangerously high stakes. Chick Magnet makes it clear that the laws of attraction were made to be broken.

Chick Magnet

Zin om Chick Magnet lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chick Magnet te bekijken voor je op een rijtje.

Chick Magnet downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chick Magnet downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chick Magnet. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chick Magnet er ook in SD heel goed uit.

Chick Magnet streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chick Magnet net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chick Magnet hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chick Magnet helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chick Magnet torrent

Denk je dat je om Chick Magnet te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chick Magnet trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Chick Magnet de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.