ChickLit
%
44

ChickLit

Kijk ChickLit

Moeite met waar je nou ChickLit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

ChickLit is a comedy drama about four guys trying to save their local pub from closing down. They group write a chick lit, or more specifically a 'mummy porn' novel in the style of 'Fifty Shades of Grey' and it gets snapped up. The only snag is that the publisher insists that the young woman 'author' does press and publicity. The guys have to keep their involvement a secret and so engage an out of work actress to 'role play' the part of the author. This leads to her becoming the star in the film of the book, the tables are turned on the guys and she is in control - leaving them with the awful prospect of having to secretly churn out sex novels for the foreseeable future.

ChickLit

Wil je ChickLit kijken? De movie vanuit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om ChickLit op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om ChickLit met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

ChickLit downloaden

Het downloaden van ChickLit is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je ChickLit ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

ChickLit streamen

Het streamen van ChickLit heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je ChickLit online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar ChickLit kijkt. Ideaal!

ChickLit torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van ChickLit. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

ChickLit trailer

Bekijk eerst even de trailer van ChickLit voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.