La Vie Au Ranch
%
53

La Vie Au Ranch

Kijk La Vie Au Ranch

Moeite met waar je nou La Vie Au Ranch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het speelfilmdebuut van Sophie Letourneur wordt binnenkort in Nederland uitgebracht door EYE. Haar portret van La vie au Raneen groep studentes die lief en leed delen in een appartement ('de Ranch') op de Parijse Rive Gauche, is een verfrissende 'slice of life', gebaseerd op persoonlijke herinneringen. De film oogt geïmproviseerd spontaan, maar scenario, camerawerk en spel zijn tot in de details doordacht.

Regisseur en acteurs

 • Sophie Letourneur portait

  Sophie Letourneur

  Director

 • Sarah-Jane Sauvegrain portrait

  Sarah-Jane Sauvegrain

  Pam

 • Eulalie Juster portrait

  Eulalie Juster

  Lola

 • Mahault Mollaret portrait

  Mahault Mollaret

  Manon

 • Elsa Pierret portrait

  Elsa Pierret

  Chloé

La Vie Au Ranch

Zin om La Vie Au Ranch lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La Vie Au Ranch te bekijken voor je op een rijtje.

La Vie Au Ranch downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La Vie Au Ranch downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La Vie Au Ranch. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La Vie Au Ranch er ook in SD heel goed uit.

La Vie Au Ranch streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La Vie Au Ranch net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La Vie Au Ranch hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La Vie Au Ranch helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La Vie Au Ranch torrent

Denk je dat je om La Vie Au Ranch te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La Vie Au Ranch trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La Vie Au Ranch de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.