La Vie Au Ranch
%
53

La Vie Au Ranch

Kijk La Vie Au Ranch

Moeite met waar je nou La Vie Au Ranch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het speelfilmdebuut van Sophie Letourneur wordt binnenkort in Nederland uitgebracht door EYE. Haar portret van La vie au Raneen groep studentes die lief en leed delen in een appartement ('de Ranch') op de Parijse Rive Gauche, is een verfrissende 'slice of life', gebaseerd op persoonlijke herinneringen. De film oogt geïmproviseerd spontaan, maar scenario, camerawerk en spel zijn tot in de details doordacht.

Regisseur en acteurs

 • Sophie Letourneur portait

  Sophie Letourneur

  Director

 • Sarah-Jane Sauvegrain portrait

  Sarah-Jane Sauvegrain

  Pam

 • Eulalie Juster portrait

  Eulalie Juster

  Lola

 • Mahault Mollaret portrait

  Mahault Mollaret

  Manon

 • Elsa Pierret portrait

  Elsa Pierret

  Chloé

La Vie Au Ranch

Wil je La Vie Au Ranch kijken? De movie van Sophie Letourneur uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La Vie Au Ranch op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La Vie Au Ranch met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La Vie Au Ranch downloaden

Het downloaden van La Vie Au Ranch is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La Vie Au Ranch ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La Vie Au Ranch streamen

Het streamen van La Vie Au Ranch heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La Vie Au Ranch online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La Vie Au Ranch kijkt. Ideaal!

La Vie Au Ranch torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La Vie Au Ranch. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La Vie Au Ranch trailer

Bekijk eerst even de trailer van La Vie Au Ranch voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.