La Vie Au Ranch
%
53

La Vie Au Ranch

Kijk La Vie Au Ranch

Moeite met waar je nou La Vie Au Ranch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het speelfilmdebuut van Sophie Letourneur wordt binnenkort in Nederland uitgebracht door EYE. Haar portret van La vie au Raneen groep studentes die lief en leed delen in een appartement ('de Ranch') op de Parijse Rive Gauche, is een verfrissende 'slice of life', gebaseerd op persoonlijke herinneringen. De film oogt geïmproviseerd spontaan, maar scenario, camerawerk en spel zijn tot in de details doordacht.

Regisseur en acteurs

 • Sophie Letourneur portait

  Sophie Letourneur

  Director

 • Sarah-Jane Sauvegrain portrait

  Sarah-Jane Sauvegrain

  Pam

 • Eulalie Juster portrait

  Eulalie Juster

  Lola

 • Mahault Mollaret portrait

  Mahault Mollaret

  Manon

 • Elsa Pierret portrait

  Elsa Pierret

  Chloé

La Vie Au Ranch

Benieuwd naar La Vie Au Ranch? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als La Vie Au Ranch kunt bekijken.

La Vie Au Ranch streamen

Wil je La Vie Au Ranch streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je La Vie Au Ranch gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

La Vie Au Ranch downloaden

movies als La Vie Au Ranch kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar La Vie Au Ranch. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La Vie Au Ranch. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

La Vie Au Ranch torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om La Vie Au Ranch te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

La Vie Au Ranch trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of La Vie Au Ranch je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!