La Vie Au Ranch
%
53

La Vie Au Ranch

Kijk La Vie Au Ranch

Moeite met waar je nou La Vie Au Ranch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het speelfilmdebuut van Sophie Letourneur wordt binnenkort in Nederland uitgebracht door EYE. Haar portret van La vie au Raneen groep studentes die lief en leed delen in een appartement ('de Ranch') op de Parijse Rive Gauche, is een verfrissende 'slice of life', gebaseerd op persoonlijke herinneringen. De film oogt geïmproviseerd spontaan, maar scenario, camerawerk en spel zijn tot in de details doordacht.

Regisseur en acteurs

 • Sophie Letourneur portait

  Sophie Letourneur

  Director

 • Sarah-Jane Sauvegrain portrait

  Sarah-Jane Sauvegrain

  Pam

 • Eulalie Juster portrait

  Eulalie Juster

  Lola

 • Mahault Mollaret portrait

  Mahault Mollaret

  Manon

 • Elsa Pierret portrait

  Elsa Pierret

  Chloé

La Vie Au Ranch

Op zoek naar La Vie Au Ranch? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La Vie Au Ranch streamen

Het streamen van movies als La Vie Au Ranch heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La Vie Au Ranch waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La Vie Au Ranch dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La Vie Au Ranch downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La Vie Au Ranch te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La Vie Au Ranch torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La Vie Au Ranch trailer

Weet je nog niet zeker of La Vie Au Ranch jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.