Chihuly in the Hotshop
%
75

Chihuly in the Hotshop

Kijk Chihuly in the Hotshop

Moeite met waar je nou Chihuly in the Hotshop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Filmed with three cameras, this fascinating documentary captures prolific American glass artist Dale Chihuly re-creating his past works for an audience in the fishbowl-like "hotshop" of the Museum of Glass in Tacoma, Wash. As part of Chihuly's weeklong residency at the museum, he invites glass blowers he's worked with over the course of his 30-year career to join him once again, revisiting 13 of his most well-known series.

Chihuly in the Hotshop

Chihuly in the Hotshop streamen

Chihuly in the Hotshop streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chihuly in the Hotshop downloaden

Zin om Chihuly in the Hotshop te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chihuly in the Hotshop te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chihuly in the Hotshop torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chihuly in the Hotshop makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chihuly in the Hotshop trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chihuly in the Hotshop jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.