Chilango Chronicles
%
65

Chilango Chronicles

Kijk Chilango Chronicles

Moeite met waar je nou Chilango Chronicles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Confusion and eccentricity are all part of life in the vast human ocean of Mexico City -- including the three very different personalities portrayed in this urban fable. By the end of the day, their paths are destined to cross. "El Jairo" (Rodrigo Ostap) is a schizophrenic obsessed with UFOs; Claudia (Regina Orozco) is a woman addicted to pornography; and Juvenico (Patricio Castillo) is a retired teacher trying to come to grips with the future.

Regisseur en acteurs

 • Carlos Enderle portrait

  Carlos Enderle

  Director

 • Rodrigo Ostap portait

  Rodrigo Ostap

  Actor

 • Gerardo Taracena portait

  Gerardo Taracena

  Actor

 • Ernesto Yáñez portrait

  Ernesto Yáñez

  Actor

 • Luis Fernando Peña portait

  Luis Fernando Peña

  Actor

 • Rodrigo Murray portait

  Rodrigo Murray

  Actor

 • Regina Orozco portait

  Regina Orozco

  Actor

 • Patricio Castillo portait

  Patricio Castillo

  Actor

 • Isela Vega portait

  Isela Vega

  Actor

 • Silverio Palacios portait

  Silverio Palacios

  Actor

Chilango Chronicles

Wil je Chilango Chronicles kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chilango Chronicles streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chilango Chronicles niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chilango Chronicles zelfs gratis bekijken.

Chilango Chronicles downloaden

Wil je Chilango Chronicles ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chilango Chronicles overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chilango Chronicles torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chilango Chronicles is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chilango Chronicles trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Chilango Chronicles de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.