Child of God
%
55

Child of God

Nu kijken

Kijk Child of God

Moeite met waar je nou Child of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Child of God

Samenvatting

Sevier County, een district in de uitlopers van de Appalachen in Tennessee, in de jaren '60. Lester Ballard is een gewelddadige, bizarre jongeman met wie het, na het verlies van zijn ouders, van kwaad naar erger gaat. Zonder familie, arm en ontheemd, wordt de sociopaat verstoten door de maatschappij en isoleert hij zichzelf in de wildernis, waar hij langzaam wegzinkt in een dierlijk bestaan. Helemaal van God los, geeft Ballard zich over aan seksuele perversiteiten en gruwelijke wraakoefeningen op de gemeenschap die hem uitbande... Regisseur James Franco die zelf ook een rol vertolkt maakt van het onverfilmbaar gewaande boek van Cormac McCarthy (No Country for Old Men) een provocatieve, schokkende parabel die veel gelijkenissen vertoont met het leven en de gruweldaden van seriemoordenaar Ed Gein. De verbluffende vertolking van Scott Haze (As I Lay Dying) werd door de pers bejubeld als "een openbaring" en "macaber, maar memorabel".

Regisseur en acteurs

 • James Franco portait

  James Franco

  Director

 • Scott Haze portait

  Scott Haze

  Lester Ballard

 • Wade Williams portait

  Wade Williams

  Narrator

 • James Franco portait

  James Franco

  Jerry

 • Tim Blake Nelson portait

  Tim Blake Nelson

  Sheriff Fate

 • Jim Parrack portait

  Jim Parrack

  Deputy Cotton

 • Fallon Goodson portait

  Fallon Goodson

  Girly

 • Vince Jolivette portait

  Vince Jolivette

  Ernest

 • Jeremy Ambler portrait

  Jeremy Ambler

  Boy With The Rifle

 • Elena McGhee portrait

  Elena McGhee

  Lady In White

 • Coby Batty portrait

  Coby Batty

  Hunter

 • Brian Lally portait

  Brian Lally

  John Greer

Child of God

Op zoek naar Child of God? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Child of God streamen

Het streamen van movies als Child of God heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Child of God waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Child of God dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Child of God downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Child of God te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Child of God torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Child of God trailer

Weet je nog niet zeker of Child of God jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.