Child of God
%
55

Child of God

Nu kijken

Kijk Child of God

Moeite met waar je nou Child of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Child of God

Samenvatting

Sevier County, een district in de uitlopers van de Appalachen in Tennessee, in de jaren '60. Lester Ballard is een gewelddadige, bizarre jongeman met wie het, na het verlies van zijn ouders, van kwaad naar erger gaat. Zonder familie, arm en ontheemd, wordt de sociopaat verstoten door de maatschappij en isoleert hij zichzelf in de wildernis, waar hij langzaam wegzinkt in een dierlijk bestaan. Helemaal van God los, geeft Ballard zich over aan seksuele perversiteiten en gruwelijke wraakoefeningen op de gemeenschap die hem uitbande... Regisseur James Franco die zelf ook een rol vertolkt maakt van het onverfilmbaar gewaande boek van Cormac McCarthy (No Country for Old Men) een provocatieve, schokkende parabel die veel gelijkenissen vertoont met het leven en de gruweldaden van seriemoordenaar Ed Gein. De verbluffende vertolking van Scott Haze (As I Lay Dying) werd door de pers bejubeld als "een openbaring" en "macaber, maar memorabel".

Regisseur en acteurs

 • James Franco portait

  James Franco

  Director

 • Scott Haze portait

  Scott Haze

  Lester Ballard

 • Wade Williams portait

  Wade Williams

  Narrator

 • James Franco portait

  James Franco

  Jerry

 • Tim Blake Nelson portait

  Tim Blake Nelson

  Sheriff Fate

 • Jim Parrack portait

  Jim Parrack

  Deputy Cotton

 • Fallon Goodson portait

  Fallon Goodson

  Girly

 • Vince Jolivette portait

  Vince Jolivette

  Ernest

 • Jeremy Ambler portrait

  Jeremy Ambler

  Boy With The Rifle

 • Elena McGhee portrait

  Elena McGhee

  Lady In White

 • Coby Batty portrait

  Coby Batty

  Hunter

 • Brian Lally portait

  Brian Lally

  John Greer

Child of God

Veel gehoord over Child of God en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Child of God heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Child of God streamen

Wil je Child of God, de movie met Scott Haze, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Child of God zelfs gratis kijken.

Child of God downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Child of God ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Child of God er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Child of God torrent

Op zoek naar een torrent van Child of God? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Child of God te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Child of God trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Child of God. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.