Child of God
%
55

Child of God

Nu kijken

Kijk Child of God

Moeite met waar je nou Child of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Child of God

Samenvatting

Sevier County, een district in de uitlopers van de Appalachen in Tennessee, in de jaren '60. Lester Ballard is een gewelddadige, bizarre jongeman met wie het, na het verlies van zijn ouders, van kwaad naar erger gaat. Zonder familie, arm en ontheemd, wordt de sociopaat verstoten door de maatschappij en isoleert hij zichzelf in de wildernis, waar hij langzaam wegzinkt in een dierlijk bestaan. Helemaal van God los, geeft Ballard zich over aan seksuele perversiteiten en gruwelijke wraakoefeningen op de gemeenschap die hem uitbande... Regisseur James Franco die zelf ook een rol vertolkt maakt van het onverfilmbaar gewaande boek van Cormac McCarthy (No Country for Old Men) een provocatieve, schokkende parabel die veel gelijkenissen vertoont met het leven en de gruweldaden van seriemoordenaar Ed Gein. De verbluffende vertolking van Scott Haze (As I Lay Dying) werd door de pers bejubeld als "een openbaring" en "macaber, maar memorabel".

Regisseur en acteurs

 • James Franco portait

  James Franco

  Director

 • Scott Haze portait

  Scott Haze

  Lester Ballard

 • Wade Williams portait

  Wade Williams

  Narrator

 • James Franco portait

  James Franco

  Jerry

 • Tim Blake Nelson portait

  Tim Blake Nelson

  Sheriff Fate

 • Jim Parrack portait

  Jim Parrack

  Deputy Cotton

 • Fallon Goodson portait

  Fallon Goodson

  Girly

 • Vince Jolivette portait

  Vince Jolivette

  Ernest

 • Jeremy Ambler portrait

  Jeremy Ambler

  Boy With The Rifle

 • Elena McGhee portrait

  Elena McGhee

  Lady In White

 • Coby Batty portrait

  Coby Batty

  Hunter

 • Brian Lally portait

  Brian Lally

  John Greer

Child of God

Wil je Child of God kijken? De movie van James Franco uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Child of God op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Child of God met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Child of God downloaden

Het downloaden van Child of God is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Child of God ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Child of God streamen

Het streamen van Child of God heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Child of God online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Child of God kijkt. Ideaal!

Child of God torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Child of God. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Child of God trailer

Bekijk eerst even de trailer van Child of God voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.