Child of the Sun

Child of the Sun

Kijk Child of the Sun

Moeite met waar je nou Child of the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An exiled poet returns to his native homeland of Pangasinan province after many years of absence. Through a mystical soul journey, he reclaims his primal connection to the water (danum), to the land (dalin), and to the people (katooan) where in the end he finds a home to anchor his wandering soul.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Gozum portait

  Christopher Gozum

  Director

 • Lowell Conales portait

  Lowell Conales

  Poet

 • Che Ramos portait

  Che Ramos

  Woman

 • Tristan Aguirre portait

  Tristan Aguirre

  Man

 • Marissa Bautista portait

  Marissa Bautista

  Narrator (Old Lady)

 • Christopher Gozum portait

  Christopher Gozum

  Narrator (Man)

Child of the Sun

Child of the Sun streamen

Child of the Sun streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Child of the Sun downloaden

Zin om Child of the Sun te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Child of the Sun te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Child of the Sun torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Child of the Sun makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Child of the Sun trailer

Wil je er zeker van zijn dat Child of the Sun jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.