Children of Men
%
79

Children of Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Children of Men

Moeite met waar je nou Children of Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Children of Men

Samenvatting

In het jaar 2027 wordt de mensheid geteisterd door een totale onvruchtbaarheid. Sinds 2009 zijn er geen kinderen meer geboren. Dan komt het schokkende nieuws dat de jongste persoon op aarde - die amper achttien jaar oud is - gestorven is. Door de dreigende uitsterving van de wereldbevolking ontstaat er complete chaos. Overheidsagent Theo Faron krijgt de opdracht de meest gezochte persoon op aarde te beschermen : de laatste zwangere vrouw...

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Cuarón portrait

  Alfonso Cuarón

  director

 • Charlie Hunnam portrait

  Charlie Hunnam

  actor

 • Oana Pellea portrait

  Oana Pellea

  actor

 • Peter Mullan portrait

  Peter Mullan

  actor

 • Danny Huston portrait

  Danny Huston

  actor

 • Pam Ferris portrait

  Pam Ferris

  actor

 • Claire-Hope Ashitey portrait

  Claire-Hope Ashitey

  actor

 • Chiwetel Ejiofor portrait

  Chiwetel Ejiofor

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Julianne Moore portrait

  Julianne Moore

  actor

 • Clive Owen portrait

  Clive Owen

  actor

Trailers

Children of Men

Veel gehoord over Children of Men en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Children of Men heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Children of Men streamen

Wil je Children of Men, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Children of Men zelfs gratis kijken.

Children of Men downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Children of Men ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Children of Men er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Children of Men torrent

Op zoek naar een torrent van Children of Men? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Children of Men te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Children of Men trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Children of Men. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.