Children of Men
%
79

Children of Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Children of Men

Moeite met waar je nou Children of Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Children of Men

Samenvatting

In het jaar 2027 wordt de mensheid geteisterd door een totale onvruchtbaarheid. Sinds 2009 zijn er geen kinderen meer geboren. Dan komt het schokkende nieuws dat de jongste persoon op aarde - die amper achttien jaar oud is - gestorven is. Door de dreigende uitsterving van de wereldbevolking ontstaat er complete chaos. Overheidsagent Theo Faron krijgt de opdracht de meest gezochte persoon op aarde te beschermen : de laatste zwangere vrouw...

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Cuarón portrait

  Alfonso Cuarón

  director

 • Charlie Hunnam portrait

  Charlie Hunnam

  actor

 • Oana Pellea portrait

  Oana Pellea

  actor

 • Peter Mullan portrait

  Peter Mullan

  actor

 • Danny Huston portrait

  Danny Huston

  actor

 • Pam Ferris portrait

  Pam Ferris

  actor

 • Claire-Hope Ashitey portrait

  Claire-Hope Ashitey

  actor

 • Chiwetel Ejiofor portrait

  Chiwetel Ejiofor

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Julianne Moore portrait

  Julianne Moore

  actor

 • Clive Owen portrait

  Clive Owen

  actor

Trailers

Children of Men

Benieuwd naar Children of Men? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Children of Men kunt bekijken.

Children of Men streamen

Wil je Children of Men streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Children of Men gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Children of Men downloaden

movies als Children of Men kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Children of Men. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Children of Men. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Children of Men torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Children of Men te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Children of Men trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Children of Men je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!