Children of the War
%
81

Children of the War

Kijk Children of the War

Moeite met waar je nou Children of the War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hijos de la Guerra ("Children of the War") is a feature-length documentary film about the world's largest and most violent street gang: the Mara Salvatrucha, also known as MS-13. The Federal Bureau of Investigation has declared the MS-13 the fastest growing and most violent street gang in the United States. Through a series of over 80 interviews (including gang members across several countries, the gang's founders, experts and academics) and powerful footage inside jails in El Salvador, gang-infested neighborhoods of Los Angeles, and Salvadoran communities across the East Coast of the United States, the film sheds light on the root personal reasons for gang membership, the ensuing explosion of fratricidal violence as well as the complex role of social and government policy in both containing and aggravating gang proliferation.

Children of the War

Zin om Children of the War lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Children of the War te bekijken voor je op een rijtje.

Children of the War downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Children of the War downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Children of the War. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Children of the War er ook in SD heel goed uit.

Children of the War streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Children of the War net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Children of the War hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Children of the War helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Children of the War torrent

Denk je dat je om Children of the War te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Children of the War trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Children of the War de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.