Child's Play
%
61

Child's Play

Nu kijken

Kijk Child's Play

Moeite met waar je nou Child's Play moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Child's Play

Samenvatting

At an exclusive boys' school, a new gym teacher is drawn into a feud between two older instructors, and he discovers that everything at the school is not quite as staid, tranquil and harmless as it seems.

Child's Play

Child's Play streamen

Child's Play streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Child's Play downloaden

Zin om Child's Play te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Child's Play te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Child's Play torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Child's Play makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Child's Play trailer

Wil je er zeker van zijn dat Child's Play jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.