Child's pose
%
75

Child's pose

Nu kijken

Kijk Child's pose

Moeite met waar je nou Child's pose moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Child's pose

Samenvatting

Child's Pose is a contemporary drama focusing on the relationship between a mother and her 32-year-old son. After the accidental killing of a boy in a car crash, the mother tries to prevent her son being charged for the death, and she refuses to accept that her son is a grown-up man.

Regisseur en acteurs

 • Călin Peter Netzer portait

  Călin Peter Netzer

  Director

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Dinu Laurențiu

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Cornelia Kerenes - Mother

 • Bogdan Dumitrache portrait

  Bogdan Dumitrache

  Barbu - Son

 • Florin Zamfirescu portrait

  Florin Zamfirescu

  Aurelian Făgărașanu

 • Mimi Branescu portait

  Mimi Branescu

  agent Pricop

 • Tania Popa portait

  Tania Popa

  Luminița Angheliu

 • Adrian Titieni portait

  Adrian Titieni

  Traian Angheliu

 • Ilinca Goia portrait

  Ilinca Goia

  Carmen

Child's pose

Veel gehoord over Child's pose en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Child's pose heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Child's pose streamen

Wil je Child's pose, de movie met Vlad Ivanov, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Child's pose zelfs gratis kijken.

Child's pose downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Child's pose ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Child's pose er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Child's pose torrent

Op zoek naar een torrent van Child's pose? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Child's pose te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Child's pose trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Child's pose. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.