Child's pose
%
75

Child's pose

Nu kijken

Kijk Child's pose

Moeite met waar je nou Child's pose moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Child's pose

Samenvatting

Child's Pose is a contemporary drama focusing on the relationship between a mother and her 32-year-old son. After the accidental killing of a boy in a car crash, the mother tries to prevent her son being charged for the death, and she refuses to accept that her son is a grown-up man.

Regisseur en acteurs

 • Călin Peter Netzer portait

  Călin Peter Netzer

  Director

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Dinu Laurențiu

 • Luminița Gheorghiu portait

  Luminița Gheorghiu

  Cornelia Kerenes - Mother

 • Bogdan Dumitrache portrait

  Bogdan Dumitrache

  Barbu - Son

 • Florin Zamfirescu portrait

  Florin Zamfirescu

  Aurelian Făgărașanu

 • Mimi Branescu portait

  Mimi Branescu

  agent Pricop

 • Tania Popa portait

  Tania Popa

  Luminița Angheliu

 • Adrian Titieni portait

  Adrian Titieni

  Traian Angheliu

 • Ilinca Goia portrait

  Ilinca Goia

  Carmen

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Child's pose

Child's pose streamen

Child's pose streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Child's pose downloaden

Zin om Child's pose te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Child's pose te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Child's pose torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Child's pose makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Child's pose trailer

Wil je er zeker van zijn dat Child's pose jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.