Childstar
%
61

Childstar

Kijk Childstar

Moeite met waar je nou Childstar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Childstar is about an egotistical 12-year-old named Taylor Brandon Burns (Mark Rendall) who has skyrocketed to fame at that young age. His relationship with his driver, Rick (Don McKellar, who also directed), takes a turn when Taylor confides in him about the problems of celebrity and the fears of his impending teenage years. When Taylor disappears vanishes with his new girlfriend (Kristin Adams), Rick attempts to find the boy and help him through this troubling period. Also featuring Jennifer Jason Leigh as Taylor's Mom, and Alan Thicke playing the child star's TV Dad.

Childstar

Zin om Childstar lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Childstar te bekijken voor je op een rijtje.

Childstar downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Childstar downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Childstar. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Childstar er ook in SD heel goed uit.

Childstar streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Childstar net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Childstar hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Childstar helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Childstar torrent

Denk je dat je om Childstar te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Childstar trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Childstar de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.